FI Group Belgium

FI Group België

Over ons

FI Group is een internationale bedrijfsconsultancy gespecialiseerd in het bevorderen van innovatie, het aantrekken van financiering en het beheren van fiscale strategieën voor O&O. U vindt in ons een partner die u helpt tijdens elke fase van uw projectgroei met expertise kennis van de energietransitie, ecologische transformatie en de digitale toekomst.

Met 20 jaar ervaring in het verbeteren van de operationele en financiële prestaties van bedrijven, en 1800 experts in 43 kantoren wereldwijd, zijn wij er trots op dat wij onze klanten onze expertise vanuit Brussel kunnen aanbieden.

Uw duurzaam succes is belangrijk voor ons, en daarom hebben we een dynamische methodologie ontwikkeld waarbij we 360° ondersteuning bieden: in welke fase u zich ook bevindt, onze experts beantwoorden al uw vragen, helpen met projectbeheer en geven advies om de beste beslissingen te kunnen nemen wanneer we spreken over beschikbare financiële prikkels.

Nieuws

SUBSIDIES l 1,2 miljard voor EIC

SUBSIDIES l 1,2 miljard voor EIC

De Europese Commissie heeft het werkprogramma van de Europese Innovatieraad (EIC) voor 2024 goedgekeurd. Deze instantie krijgt 1,2 miljard euro, te verdelen via verschillende oproepen tot het indienen van voorstellen.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht