Experience zones

Beleef Belgische toptechnolgie in de Experience zones verspreid over de beursvloer.

De Vlaio demo’s werkbaar werk: spectaculaire krachtenbundeling die naar meer smaken met o.a.: AR ondersteunde assemblage, cybersecurity, smart picking with AI, cobot/operator, Mixed reality ondersteuning,…

In de VR/AR Experience zone van XR Valley  kan u kennismaken met de toptechnologie anno 2023. We presenteren VR & AR met demo’s, een VR game van The Park Playground, content en commerciële partners!

The Beacon

Bouw een strategie rond artificiële inteligentie in de AI-Hub van The Beacon & Vlaams AI Onderzoeksprogramma. Ontmoet er commerciële partners, zie demo’s aan het werk en geraak geïnspireerd tijdens de indepht sessies.

 

Kom VR beleven tijdens de immersive VR expierence “Mission Planet X”

Jouw team is het laatste sprankje hoop om een nieuwe energiebron te vinden en de aarde te redden. Reis door de ruimte en versla vijandige aliens die het energiekristal op Planeet X bewaken op de Advanced Engineering beursvloer

Workshop "Next Level"

Bouwen, dat doe je niet alleen efficiënter, maar ook goedkoper met artificiële intelligentie.
Dat leer je al snel tijdens de workshop Next Level op Advanced Engineering.
Slaag jij erin om met slimme camera’s op jou en je teamgenoten gericht een ideale toren te bouwen?
Ga dan snel aan de slag, want de tijd loopt! Kom deze AI-game testen op de beursvloer.

Design as a tool expo

Laat u inspireren door de expo: Design as a tool van Flanders DC, Antwerp.Powered.By.Creatives en de afdeling productontwikkeling van de UA.
U ontdekt er de winnende product designs van de Henry Van de Velde Awards naast eindejaarsprojecten van toptalenten van de UA.