PROJECT l 3,8 miljoen euro voor het ontwerpen van emissievrije gebouwen
FI Group Belgium

PROJECT l 3,8 miljoen euro voor het ontwerpen van emissievrije gebouwen

ZEBAI is een samenwerkingsproject tussen interdisciplinaire teams om een nieuwe methodologie te ontwikkelen voor het ontwerpen van emissievrije gebouwen. Het project ontving een subsidie van €3.879.168,25 van de Europese Commissie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ZEBAI is een samenwerkingsproject tussen interdisciplinaire teams om een nieuwe methodologie te ontwikkelen voor het ontwerpen van emissievrije gebouwen. Het project ontving een subsidie van €3.879.168,25 van de Europese Commissie als onderdeel van het Horizon Europe programma.

FI Group heeft, als lid van het projectconsortium, een sleutelrol gekregen in het promoten en delen van de resultaten van het project. De rol van FI Group omvat het opstellen van een gedetailleerd plan om de resultaten van het project te promoten via verschillende kanalen zoals de website, sociale netwerken, evenementen en persberichten. FI Group is verheugd om deel uit te maken van dit initiatief en om een cruciale rol te spelen in het project en zo bij te dragen tot een meer duurzame samenleving.

Jose Ignacio Blanco Cuesta – senior expert in Europese projecten bij FI Group – die ook had geholpen bij het opstellen van het voorstel, was ook aanwezig en meldde dat de bijeenkomst was gericht op het presenteren van een overzicht van het project en het definiëren van gemeenschappelijke doelstellingen. De partners benadrukten ook de noodzaak om de impact van het project te maximaliseren en onderstreepten de cruciale rol van FI Group in het project. Tijdens deze vergadering presenteerde FI Group ook een strategisch plan voor gerichte communicatieacties.

Het ZEBAI-project maakt deel uit van Cluster 5 Energie, Klimaat en Mobiliteit van het Horizon Europe-programma. Het stelt een nieuwe aanpak voor om energieneutrale gebouwen te ontwerpen. Deze aanpak maakt het mogelijk om emissievrije gebouwen te creëren die efficiënter kunnen worden aangepast aan verschillende klimaten, toepassingen en bouwstijlen. Het doel is om bij te dragen aan de bouw van een uitstootvrij gebouwenbestand tegen 2050.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht