21 – 22 oktober 2020
Antwerp Expo

1
exposanten
1
sprekers

In de Belgische maakindustrie gaat het snel. Nog voor de markt een nood blootlegt, zijn nagelnieuwe ontwikkelingen alweer ingeburgerd. Waarop moet je inzetten? Welke innovaties zijn blijvend?

De antwoorden krijg je op Advanced Engineering in een vernieuwd Antwerp Expo op 21 en 22 oktober 2020. U komt er exact te weten op welke kar u moet springen, welke trends er op til zijn en hoe de meest actuele vraagstukken rond productontwikkeling worden beantwoord. Ook jouw producten future proof houden? Mis dit inspirerende & verbindende event niet!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Scope: Het volledige productontwikkelingstraject

Vernieuwing manifesteert zich op elk niveau van productontwikkeling: van vraag, idee en concept, over design, materiaalkeuze en prototyping, tot testing, high-end elektronica en connectiviteit.
Meer nog: innovaties werken sectoroverschrijdend. Alle mogelijke productieprocessen beïnvloeden elkaar en leggen zo de lat steeds hoger. 100 aanwezige exposanten/experts helpen u graag met uw vraagstukken.

Design

Materials

Electronics

Onze Sprekers

Advanced Engineering is dé plek om up-to-date te blijven en te netwerken tussen de beau monde van de innovatieve productontwikkeling. Enkele van onze gerenommeerde sprekers:

Ilham Kadri

CEO Solvay

Jan Remeysen

CEO BASF

Ingrid Van de Voorde

Nokia Bell Labs

Koen Verhaert

CEO Verhaert Innovations

Claude Marinower

Schepen Innovatie Stad Antwerpen

Ervaren, leren, inspireren

In een tijd waarin VR en AR steeds verder gaan, cities almaar smarter worden en slimme producten ons volop ontzorgen, heb je een sterk klankbord nodig. Ons programma is precies daarop bedacht.

  • VR/AR Experience Zones voor toptechnologie anno 2020, gesponsord door HP
  • Vlaio proeftuinen – voel de meerwaarde van intensieve partnerschappen binnen industrie 4.0
  • In-depth sessies – over de meest uiteenlopende technologische materies
  • En veel meer – stay tuned

Voor afwezigen wordt ongelijk wellicht het laatste van hun zorgen: deze trein wil je gewoonweg niet missen!

Onze strategische partners:

Scroll naar top

Advanced Engineering heeft de nodige maatregelen getroffen om de beurs te kunnen laten doorgaan volgens de nodige hygiëne- en social distancing richtlijnen.

Draag een mondmasker, registreer of koop je ticket op voorhand en zorg voor een goede handhygiëne.