Make your products future proof

24 – 25 mei 2023
Antwerp Expo

In de Belgische maakindustrie gaat het snel. Nog voor de markt een nood blootlegt, zijn nagelnieuwe ontwikkelingen alweer ingeburgerd. Waarop moet je inzetten? Welke innovaties zijn blijvend?

De antwoorden krijg je op Advanced Engineering in een vernieuwd Antwerp Expo op 24 en 25 mei 2023. U komt er exact te weten op welke kar u moet springen, welke trends er op til zijn en hoe de meest actuele vraagstukken rond productontwikkeling worden beantwoord. Ook jouw producten future proof houden? Mis dit inspirerende & verbindende event niet!

Design

Materials

Electronics

Scope: Het volledige productontwikkelingstraject

Vernieuwing manifesteert zich op elk niveau van productontwikkeling: van vraag, idee en concept, over design, materiaalkeuze en prototyping, tot testing, high-end elektronica en connectiviteit.
Meer nog: innovaties werken sectoroverschrijdend. Alle mogelijke productieprocessen beïnvloeden elkaar en leggen zo de lat steeds hoger.

Onze Sprekers

Advanced Engineering is dé plek om up-to-date te blijven en te netwerken tussen de beau monde van de innovatieve productontwikkeling. Enkele van onze gerenommeerde sprekers:

Ervaren, leren, inspireren – De experience zones

  • VR/AR  Zone van XR Valley voor toptechnologie anno 2022, gesponsord door HP & Silverdraft met demo’s, content en commerciële partners
  • Vlaio demo’s werkbaar werk – voel de meerwaarde van intensieve partnerschappen binnen industrie 4.0
  • AI Hub – door The Beacon & Vlaams AI Onderzoeksprogramma – bouw een strategie rond artificiële intelligentie met partners en demo’s
  • KU Leuven brengt 5 innovatieve, ondernemende en hoogtechnologische studententeams samen met demo’s op de beurs
  • 3D-geprint gadget voor elke bezoeker

Voor afwezigen wordt ongelijk wellicht het laatste van hun zorgen: deze trein wil je gewoonweg niet missen!

 

Onze strategische partners:

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll naar top