The event for innovative product development

15 – 16 mei 2024 / Antwerp Expo
1
Inspiration sessions
1
exposanten
1
sprekers

15 & 16 mei 2024 in Antwerp Expo – Get ready to be inspired

Bent u voortdurend op zoek naar manieren om uw producten verder te ontwikkelen?
Dan kan Advanced Engineering op 15 & 16 mei 2024 in Antwerp Expo niet ontbreken in uw agenda.

De scope van dit beursevent? Elke fase van het productontwikkelingsproces, voor elke sector van de Benelux maakindustrie. U ontmoet meer dan 250 exposanten die u helpen vanaf het designengineering en de prototyping van uw product tot het kiezen van de juiste componenten en elektronica.

De innovaties op de beurs werken over grenzen heen, ontmoet en leer van uw collega’s vanuit de machinebouw, elektronica, medical devices, automotive, airspace, bouwmaterialen, onderzoek, …, kortom, de volledige maakindustrie.

Op dit tweedaags beursevent vindt u alles wat u nodig heeft om uw producten naar het volgende niveau te tillen.

Experience zones

Beleef technologie in de high tech demozones op de beursvloer

  • VR/AR zone van XR Valley met demo’s, partners, content.
  • Leer met demo’s van Technopolis meer over Extended Reality, drones en exoskeletten.
  • Ontdek wat een design agency voor jou kan betekenen en beleef de meest innovatieve designs met het Design District van APBC & Flanders DC.

Programma

Ontdek de toekomst van productontwikkeling en neem deel aan de inspiratie & in-depth sessies tijdens Advanced Engineering.

Bereid je voor op een unieke ervaring waar kennisdeling en netwerken samenkomen. Leer bij met invloedrijke keynotes van onder meer:

  • Inge Neven – CEO bij VITO
  • Marc Van Damme – Vice President bij Agfa
  • Xavier de Kestelier – Head Of Design bij Hassell
  • Manfred van Vlierberghe – CEO bij ArcelorMittal Belgium
  • Nog véél meer toonaangevende sprekers in de sector

5de editie naast Advanced Manufacturing​

Op 15 & 16 mei vindt de 5de jubileumeditie plaats in een volle Antwerp Expo met naast hét event voor innovatieve productontwikkeling ook Welding Week – Subcontracting & Metal.

Naast product engineers, R&D-teams, product designers & innovation managers komen zo ook lasprofessionals, metaalbewerkende professionals en aankopers naar de beurs.

Zowel de productontwikkeling community als de metaalsector zullen samenkomen. Hierdoor vormt Antwerp Expo het decor van de grootste Belgische beurs in de maakindustrie met meer dan 250 exposanten.

Exposanten & Producten

De scope van dit beursevent? Elke fase van het productontwikkelingsproces, voor elke sector van de Benelux maakindustrie. U ontmoet meer dan 250 exposanten die u helpen vanaf het designengineering en de prototyping van uw product tot het kiezen van de juiste componenten en elektronica

Onze strategische partners: