Start-Up Huddle 

met Matthias Browaeys @Breakfast

DONDERDAG 25 mei

Boeklancering “Geld ophalen voor jouw onderneming?
Dat doe je zo!” – Matthias Browaeys

De tijd dat je als ondernemer alleen geld kon tanken bij je huisbankier is voorbij. Er is een hele batterij aan mogelijkheden bijgekomen voor ondernemingen die willen groeien: van crowdfunding en vriendenaandelen tot business angels en investeringsfondsen.
Dit boek gidst (toekomstige) ondernemers door het moderne financieringslandschap. Welke geldbronnen kun je aanboren? Wat zijn de troeven van al die financieringskanalen? Zitten er addertjes onder het gras? En hoe stapel je de juiste bouwstenen op elkaar?
Op 25 mei komt Matthias dit boek voorstellen aan het grote publiek.

Matthias Browaeys – Not your average Finance Dude

Matthias is een rasechte en enthousiaste ondernemer die warm wordt van groeiende bedrijven, crazy ideas & startups. Als student richtte hij in 2016 zijn eerste bedrijf op: WinWinner, een crowdlending platform voor ondernemers en investeerders. Hij is ook welgekend van “Jonge Wolven”, het VTM-programma over jonge ondernemers met stevige ambities.
Vandaag leidt hij als CEO het topteam van WinWinner en is hij podcast-host bij Goe Bezig en KOP. En sinds kort mag hij zichzelf auteur noemen van het boek “Geld ophalen voor jouw onderneming? Dat doe je zo!”.

Programma

8u00

Ontvangst en netwerken bij een lekker ontbijt

8u30

Boeklancering ‘Geld ophalen voor je onderneming? Dat doe je zot’ – Matthias Browaeys

9u00

Guy Van Looveren – Planticus:
Planticus is een jong Agritech bedrijf met een bewezen methode om de kwaliteit en productie van voedsel te verhogen door het combineren van unieke onderzoeksgegevens en artificiële intelligentie. 

9u20

Vincent Jabobs – Cabelar:
Vincent Jacobs ontwikkelt met Cabelar een machine die zorgt voor een efficiëntere manier van kabels schoonmaken en oprollen in de event- en media sector, waardoor kostbare tijd en water worden bespaard. 

9u40

Aaron Thierens – Re-Sound
Aaron Thierens zorgt met Resound voor stille en productieve werkplekken. Dit doen ze met volledig circulaire en toch effectieve akoestische producten voor vergaderzalen, kantoren en horeca.  

10u00

Voorzien einde, toegang tot de beurs

Start-up Antwerp

Start-up Antwerp, een initiatief van Universiteit Antwerpen en Voka Antwerpen-Waasland, dat start-ups, verschillende startersinitiatieven en gevestigde ondernemingen in de regio met elkaar in contact brengt door middel van maandelijkse events.

Start-Up Huddle

Start-up Huddle is een event door startups, voor startups, met als ultieme doel om te inspireren en elkaar te helpen! Drie founders van start-ups krijgen de kans om te vertellen over hun ondernemersverhaal en de uitdagingen waar ze vandaan tegenaan lopen. (De drie founders zullen binnenkort bekend gemaakt worden.)
Het diverse publiek zal deze founders dan feedback geven, hun invalshoeken met hen delen en mogelijks in contact brengen met nuttige contacten, dit allemaal met als doel om hen verder te helpen!