Frequently asked questions

De meest gestelde vragen en antwoorden over Advanced Engineering

25/03/2020

Als organisator van Advanced Engineering 2020 volgen wij de uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet.

De gezondheid en het welzijn van onze exposanten, bezoekers en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Voor de periode van mei 2020 heeft de Belgische regering nog geen bijzondere beperkingen aangegeven met betrekking tot de organisatie van evenementen zoals Advanced Engineering in Antwerp expo.

Al het drukwerk en promotiemateriaal ligt klaar voor de editie in mei maar wij zijn ons er ten volle van bewust dat de huidige uitzonderlijke omstandigheden een normale bezoekerspromotie onmogelijk maakt.

Vorige week zijn we gestart met een telefonische rondvraag bij onze exposanten en partners om de mei-editie wegens overmacht te annuleren en opnieuw te organiseren op 24 & 25 juni 2020. Maar door de snel veranderende omstandigheden met betrekking tot de  Corona COVID-19 pandemie en de maatregelen die daaruit voortvloeien,  vrezen wij dat ook deze datum geen volledig alternatief kan worden voor de organisatie van Advanced Engineering 2020.

In samenspraak met onze strategische partners hebben wij dan ook beslist om Advanced Engineering 2020 opnieuw te organiseren op woensdag 21 en donderdag 22 oktober 2020 in Antwerp expo. Via deze e-mail bevestigen wij de nieuwe datum dan ook officieel.

Wij hopen samen met u dat we deze moeilijke periode snel achter ons kunnen laten. Daarom willen we samen met u bouwen aan een gezonde toekomst en staan wij garant voor een succesvolle Advanced Engineering op woensdag 21 en donderdag 22 oktober 2020.

Bedankt voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Tot binnenkort.

Ja. Maak verbinding met het netwerk ‘Antwerp Expo’.

Ja. Aan de ingang van Advanced Engineering is er een bewaakte vestiaire waar je tegen betaling je spullen kan achterlaten. Vergeet aan het einde van je bezoek je spullen niet op te pikken. De vestiaire sluit gelijktijdig met de beurs.

Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Ja. Doorheen de beurshallen kan je cateringpunten vinden. Geniet tijdens je bezoek van een pauze met ontbijt, lunch, tussendoortjes,…

Ja. Door vertoon van je bezoekersbadge geraak je vlot terug binnen.

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan bij het Easyfairs Business Point. Ben je al terug thuis? geef ons dan een seintje via marketing@ae-expo.be

Scroll naar top