SAM OUTILLAGE
SAM OUTILLAGE

SAM OUTILLAGE

Over ons

SAM Outillage, gereedschapsfabrikant en maker van de VERKOOPMACHINE ten dienste van INDUSTRIE 4.0
Industrie 4.0 doet dat niet alleen gaat weliswaar over automatisering dat is een van de fundamentele ervan componenten. Maar het is een kostbare indicator van de paden die de industrie bewandelt sector om dit nieuwe te initiëren transformatie, met name over de investeringen gemaakt. De industriële landen financieel hebben gemaakt keuzes – soms behoorlijk verschillende keuzes – gebaseerd op het gewicht van deze sector in hun economie.

Voor sommige staten was het een vraag van het winnen van concurrentievermogen door verhuizen, en voor anderen hadden ze dat ook gedaan om hun industriële gereedschap te upgraden en deze aanpassen aan de nieuwe markt behoeften en beperkingen. Frankrijk koos voor het pad van re-shoring terwijl je zoekt, zonder enige werkelijkheid overtuiging, moderniseren en de duurzaamheid ervan te verbeteren industrie.
Voor Frankrijk: Industrie 4.0 vertegenwoordigt een unieke kans: dat van het heroverwegen ervan productie-ecosysteem van boven naar beneden. Toegepast op de behoeften van de industrie, digitalisering zou dit mogelijk kunnen maken om de fabrieken van de te ontwikkelen toekomst, ondersteuning van teams in hun overgang naar een heroverwogen, mondiale systeem dat meer flexibiliteit biedt.
Het zou de kern ervan kunnen zijn eigen re-shoring en bouw het zelf productie, terwijl het opnieuw wordt gecreëerd geschoolde banen. Met de vitaliteit van Franse technologie en zijn netwerk van start-ups en Het MKB, zijn vooruitgang op het gebied van virtualisatie technieken, en zijn beheersing van AI waardoor de- voorspelbaarheid van de ontwikkeling van IoT** (het internet der dingen) aan processtromen met zeer hoge snelheid, het heeft alle vereiste troeven om een diepgaande verandering teweeg te brengen.

HOE TE BALANCEREN PRODUCTIVITEIT EN VEILIGHEID MET COMFORT?
De flexibiliteit van processen voor een betere productiviteit.

De industriële sector wordt geconfronteerd met een groot aantal beperkingen: materieel, economisch, menselijk en technologisch. De grote productiegroepen waren de eersten die erdoor werden getroffen, en hebben gezocht naar oplossingen en instrumenten die deze kunnen beheersen. De flexibiliteit van processen voor beter Een van hen – ongetwijfeld de beste bekend – is Lean Management.
Dit idee is mogelijk geëvolueerd de decennia om zich aan te passen de betrokken sector.
De voorwaarden van Agility en Operationele uitmuntendheid is dat wel soms gebruikt. Maar hun oorsprong ligt in Lean Management. Dit idee van ‘Lean’ wordt benadrukt het belang van flexibiliteit beheer, zo precies mogelijk, zonder verspilling. Het is een kwestie van elimineren processen en kosten die dat wel zijn te duur qua middelen of tijd.
Toyota formaliseerde de basis principes van dit systeem in de jaren vijftig in Japan, dat was toen genieten van een grote industriële bloei. Het Toyota-productiesysteem of TPS vertrouwde op methoden en praktijken die dit mogelijk maken heroverweeg management en strategie, zonder afstand te doen van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het was een kwestie van begrip de bestaande processen, testen en ze op zo’n manier bewijzen om de nodige veranderingen door te voeren plek om de productiviteit te verhogen. Het uitvoeren van complexe taken, waarbij mensen aan het werk zijn centrum van het proces, leggen er een zeer groot gewicht op. Met de komst van Industrie 4.0 worden automatiseringsprocessen steeds belangrijker ontwikkeling en de bescherming van de teams is essentieel noodzaak.
Bezoek dus onze stand 1148 en laat u informeren en overtuigen van onze uitgave machine voor de 4.0 Industrie, met vele voordelen voor uw lean management projecten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht