Plymovent Ind.Sol. B.V.

Plymovent Ind.Sol. B.V.

Over ons

Plymovent koestert de lucht die u inademt.

Wij zijn een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen die uitlaatgassen uit voertuigen afvangen en verwijderen. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Plymovent is in veel landen van de wereld aanwezig. Onze productielocaties bevinden zich in Alkmaar, Chiang Mai (Thailand) en Cranbury NJ (VS). We hebben verkoopkantoren in Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten. In de rest van de wereld hebben wij een specialistisch netwerk van meer dan 85 erkende distributeurs.

Ons verhaal begon in 1975 toen John Plymoth en Dirk den Dekker onafhankelijk van elkaar hun eigen bedrijf begonnen – Plymouth in Zweden en Euromate in Nederland. De Zweedse ondernemer John Plymoth richtte zich op technische oplossingen voor lasrook voor grote klanten, terwijl het Nederlandse bedrijf, geleid door Dirk den Dekker, zich richtte op plug-and-play-producten. Twee startups met twee verschillende strategieën en één gemeenschappelijk doel: schone lucht voor medewerkers wereldwijd.

In 1989 verwierf Plymouth CelciusVent, een toonaangevende fabrikant en distributeur van ventilatiesystemen voor het opvangen van uitlaatgassen van voertuigen. De twee bedrijfsnamen werden gecombineerd en het merk zoals we dat nu kennen was geboren: Plymovent.

Tien jaar later nam Euromate een distributeur over en werd de Clean Air Group, die vervolgens in 2006 Plymovent overnam. In 2014 verwierven de huidige aandeelhouders alle aandelen van Plymovent met als doel verder te bouwen aan een geweldig bedrijf met één hoofddoel: schone lucht tijdens het werk.

Nieuws

Vacatures

Technical Project Engineer

In deze diverse functie is elke werkdag anders. De ene dag ben jij samen met de accountmanager een project aan het inmeten bij de klant of heb je contact met jouw collega van logistiek van het hoofdkantoor en zo ben je bezig met het maken van een technische tekening.

View Jobs Ads »

Accountmanager Noord- en Midden-Nederland

Als accountmanager kom jij over de vloer bij dealers en uiteenlopende bedrijven in de metaalbewerking en andere industrieën. De functie wordt gekenmerkt door uitstekend relatiemanagement, adviserende verkoop en het bieden van klantgerichte oplossingen.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht