Lancering AeroGuard
Plymovent Ind.Sol. B.V.

Lancering AeroGuard

Met trots presenteren wij onze nieuwe air monitor: DE AEROGUARD.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De AeroGuard luchtkwaliteitsmonitor geeft je controle over je luchtfiltratiesysteem. Krijg real-time transparantie en zekerheid over de kwaliteit van de binnenlucht.

De 360° LED-ring laat duidelijk zien wanneer de lucht verontreinigd is. Door de kleuren groen, geel en rood, zie jij direct wat de kwaliteit van de lucht is. Hierdoor heb jij een snelle en gemakkelijk te begrijpen visuele representatie van luchtkwaliteitsniveaus.

De LED-ring stelt jou in staat om te focussen op de verontreinigende stof die voor jou het belangrijkst is. Met een eenvoudige keuze tijdens de installatie ben jij in staat de essentie van je luchtkwaliteit aan te pakken.

Met de gratis app verzamel je de gegevens, zodat je eenvoudig de luchtkwaliteit kunt controleren vanaf je mobiel of desktop. In één oogopslag kun jij de lucht die je inademt ontcijferen, waardoor je over de informatie beschikt die jij nodig hebt. De informatie omvat metingen van verontreinigende stoffen en klimaatfactoren zoals fijnstof, vluchtige organische stoffen, koolstofdioxide , temperatuur, luchtvochtigheid, geluid, luchtdruk en binnenluchtkwaliteit.

Naast het gebruik van de app kunnen de AeroGuard-apparaten ook worden bewaakt via een speciaal webportaal. Dit platform biedt dezelfde uitgebreide informatie als de app, met onbeperkte toegang tot een volledig archief van historische gegevens.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht