Explorez la technologie de pointe lors de notre Salon de l’Électronique en entreprise du 17 au 19 Septembre 2024.
Smans

Verken de allernieuwste technologie op onze In-House Elektronicashow van 17 – 19 September 2024!

Of je nu een elektronica-expert bent, een technologiefanaat, of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen, dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Stap in onze wereld van baanbrekende machines, revolutionaire processen en baanbrekende oplossingen die zijn ontworpen om de toekomst van de elektronica vorm te geven. Van state-of-the-art productieapparatuur tot cutting-edge automatiseringstechnologieën, onze showcase biedt een eerste blik op de evolutie van de elektronische productie.

Maar dat is nog niet alles – ons evenement gaat niet alleen over observeren vanaf de zijlijn. Ga rechtstreeks in gesprek met onze Smans experts en leveranciers die klaarstaan om de complexiteit van deze technologieën te bespreken, je brandende vragen te beantwoorden en waardevolle inzichten te bieden.

En wat is een gedenkwaardige ervaring zonder lekker eten en drinken? We hebben alles voor je geregeld. Geniet van een verscheidenheid aan verfrissingen terwijl je netwerkt, mengt en de elektrische sfeer van innovatie en creativiteit absorbeert.

Of je nu voorop wilt blijven lopen, je kennis wilt uitbreiden of gewoon wil observeren, zet in je agenda onze In-House Elektronicashow. Doe mee van 17 tot 19 september en maak deel uit van de toekomst van de elektronica.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht