Ilme AXYR® inserts
A&C Solutions BVBA

Snel en eenvoudig aansluiten zonder tool met Ilme AXYR® inserts

Bespaar tijd en ruimte met de ILME AXYR® inserts

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met de nieuwe AXYR® biedt ILME inserts met een zeer compacte springveer aansluiting. Deze gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat er zonder gereedschap verbinding gemaakt kan worden. Dit lijkt op krimpconnectoren met hoge dichtheid maar bij de ILME AXYR®-inserts is er geen speciale krimptool nodig en blijft de elektrische verbinding zeer goed behouden.

De bedieningsknoppen zorgen voor een eenvoudige aansluiting en zijn geschikt voor elke type draad. Gewoon het klepje induwen om de veer te open en je kan de connector verbinden. Snel, eenvoudig en veilig. De veerklemverbinding is daarnaast ook bestand tegen mechanische belasting en trillingen.

De springveer techniek levert een flinke tijdswinst van 15% tot 40% op tijdens installaties. Ook zijn compacte bouw valt in de smaak. Je kan immers meerdere contacten maken in een uiterst compacte behuizing. Dit zorgt ook voor ruimtebesparing in kleine installaties. Het aanbod van ILME bestaat uit configuraties van 5 tot 92 polen voor toepassingen van 10 tot 16 A.

Ontdek alvast het volledige assortiment inzetstukken van 16A:

CQY 05 – met PE-aansluiting, maat “21.21”, uitwisselbaar met de bijbehorende crimp CQ 05-inserts
CQY 08E – met geïntegreerde PE-plaat voor verlijming op PE van CQA/MQA 08 maat “32.13” compacte, metalen behuizingen
CX 06 CY en CX 08 CY – MIXO-modules, voor een geavanceerde modulariteit

Contactinformatie

Stuur ons een bericht