Chargement sans fil intelligent avec MOOVair de Delta
A&C Solutions BVBA

Slim draadloos laden met Delta’s MOOV air

Een innovatieve 1 kW-lader die contactloze stroomoverdracht mogelijk maakt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

AGV’s en AMR’s passen helemaal binnen de zoektocht van maakbedrijven naar meer efficiëntie en performantie. Speciaal voor deze markt brengt Delta, wereldspeler in power supplies, de MOOVair op de markt. Een innovatieve 1 kW lader die een contactloze vermogensoverdracht mogelijk maakt.

EEN NEVENACTIVITEIT BINNEN DE MARKT VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
De elektrificatie van de fiets en de auto-industrie heeft veel spelers zich doen richten op laadtechnologie voor elektrische voertuigen. Binnen deze wereld is A&C Solutions al 10 jaar succesvol actief met connectoren voor light electrical vehicles (LEV’s). “We volgen deze markt nauw op en blijven open staan voor nieuwe ontwikkelingen die hierop een aanvulling kunnen zijn. MOOVair van ons merk Delta is hier een perfect voorbeeld van”, licht Jan Van Dijkc, salesmanager bij A&C Solutions toe.

Delta MOOVair is een 1 kW lader waarmee het slim en draadloos kan laden. Eenvoudig, efficiënt, maar ook robuust en stof- en waterdicht (IP65). “De maakindustrie zoekt nieuwe manieren om op grotere schaal zijn industriële voertuigen efficiënt op te laden. Liefst zo autonoom mogelijk. En daar is een contactloze vermogensoverdracht het perfecte antwoord op.”

EEN HIGH TECH SYSTEEM MET HOGE EFFICIËNTIE
Contactladen is immers niet zo simpel als het misschien lijkt. Hoe start je het laden automatisch op? Hoe kan je zien of de terminals live zijn? Hoe regel je de communicatie tussen het voertuig en de lader? En hoe verzeker je dat er een goed contact is? Jan: “Bekommernissen over een verkeerde uitlijning, slijtage van de contacten of het gevaar op elektrische boogvorming, zijn uitgesloten met de oplossing die de MOOVair biedt. Bovendien maakt de ervaring van Delta het verschil op vlak van efficiëntie: maar liefst 93%.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht