OPTREL ZWITSERSE LUCHT
Metalas nv

OPTREL ZWITSERSE LUCHT

Welcome to the Swiss Alps. Welcome to optrel swiss air

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Welkom in de Zwitserse Alpen. Welkom bij optrel swiss air.
Ademen betekent leven. Het optrel swiss air adembeschermingssysteem brengt schone ademlucht in uw omgeving en laat u zo vrij ademen als u anders alleen buitenshuis in de natuur kunt genieten.

Veel werkplekken en openbare ruimtes genereren verontreinigende emissies zoals rook, roetdeeltjes, fijnstof of virussen die via de neus, keel en luchtpijp de longen kunnen binnendringen en astma, chronische hoest, bronchitis of andere aandoeningen van de luchtwegen, waaronder longkanker, kunnen veroorzaken. . Met het optrel swiss air adembeschermingssysteem geniet u van frisse lucht, geheel onafhankelijk van uw activiteit en uw overige beschermingsmiddelen. Hiermee kunt u zelfstandig en vrij gevaarlijk werk uitvoeren.

Het kernelement van het optrel swiss airblower adembeschermingssysteem is een geventileerd halfgelaatsmasker dat de mond- en neuszone volledig bedekt en van gezuiverde lucht voorziet. In het mond- en neusgebied wordt een ademruimte gecreëerd die, dankzij positieve druk, de gebruiker bij het ademen ondersteunt en vermoeiende ademweerstand elimineert.

Het halfgelaatsmasker is gemaakt van high-tech stof en is ontworpen voor een uitstekende individuele pasvorm dankzij een vrij verstelbare hoofdband. Dit concept elimineert de noodzaak van tijdrovende pasvormtests, die gebruikelijk zijn bij conventionele halfgelaatsmaskers.

De schone lucht wordt aangevoerd via een Y-slang van een geminiaturiseerd blaassysteem, dat handig is bevestigd aan een draageenheid die op de rug wordt gedragen. Op deze manier wordt de gebruiker permanent gevoed via een “overdrukluchtsysteem”, dat de luchtwegen permanent beschermt tegen vervuilde lucht.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht