test
Metalas nv

OPTREL HELIX ZUIVERE LUCHT

HELIX - hard werken voelde nog nooit zo gemakkelijk

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwste innovatie van optrel, de helix slide-up lashelm, is nu ook verkrijgbaar als verseluchtversie: helix pure air

De helix onderscheidt zich van zijn concurrenten door het automatisch verduisterende filter dat moeiteloos op en neer klapt. Uw klanten kunnen met slechts één helm lassen, snijden en slijpen, waardoor hun dagelijkse werk een stuk eenvoudiger wordt. De helix is ​​verrassend licht, waardoor de nekspieren minder worden belast. Naast de innovatieve slide-up-technologie omvatten de voordelen van de helix slide-up-lashelm een ​​gezichtsveld dat tot zes keer groter is dan dat van producten van de concurrentie en automatische aanpassing van het donkerniveau.
De Helix-lashelm past perfect bij het helmonafhankelijke frisseluchtsysteem Swiss Air van Optrel. Maar dat is niet alles. Want nu kunnen uw klanten ook met helix pure air lassen, snijden of slijpen als frisseluchthelm in combinatie met het ATEX-gecertificeerde e3000X PAPR-systeem.

Wat maakt Helix Pure Air zo bijzonder?

Schone en frisse lucht wordt rechtstreeks in de helm geleid, waar deze rond het hoofd van uw klant circuleert, waardoor deze perfect wordt beschermd en tegelijkertijd aangenaam koel blijft. Dit maakt Helix Pure Air de eerste helm in zijn soort in de Helix-familie.

Een ATEX-gecertificeerd PAPR-systeem zoals de e3000X voorziet uw klanten van schone en frisse lucht en beschermt hen tegen de harde realiteit van rook, aerosolen, stof en zelfs schadelijke gassen, allemaal met de gebruikelijke voordelen van helix: lichtgewicht, eenvoudig aan te passen en perfect uitgebalanceerd – dankzij de innovatieve slide-up-technologie.

Of het nu kant-en-klare kits zijn met e3000X, met Swiss Air of gewoon de Helix Pure Air Fresh Air-helm:

Contactinformatie

Stuur ons een bericht