ODU-MAC® black-line – The mass interconnect solution
Telerex nv

ODU-MAC® black-line – The mass interconnect solution

ODU presenteert een nieuw product voor de test- en meettechniek, de ODU-MAC® Black-Line. Het “Mass Interconnect System” voor het testen van individuele PCB’s tot compleet geassembleerde elektronische apparatuur.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De ODU-MAC® Black-Line onderscheid zich door een, tot op heden, uniek innovatief elektromechanisch koppelingssysteem. De elektromechanische koppeling geschied door een simpele “druk op de knop”. De norm in de markt is dat dit gebeurd door handbediening met en hendel. Deze unieke elektromechanische koppeling maakt de Black-Line uitermate ergonomisch.De 8-punts vergrendeling van beide frames minimaliseert de mechanische vervorming en optimaliseert de elektrische verbindingen.Door de maximaal 12-modules en het omliggende adapterframe “floating” te maken wordt de connectie tussen beide frames geoptimaliseerd en worden missteken en slijtage geminimaliseerd.ODU biedt met deze Black-Line een state-of-the-art Europese oplossing die wereld wijd beschikbaar is.ODU-Mac Black-Line
ODU-MAC® Black-Line in een oogopslag:

Innovatieve koppelingsmogelijkheden: elektromechanische uitvoering (4HE)
2 uitvoeringen beschikbaar, 2HE handmatige vergrendeling met hendel en 4HE
8-punts vergrendeling voorkomt vervorming van het frame
Adapterframe met tolerantiecompensatie “floating” voor eenvoudige koppeling
Tot 10.000 steek cycli
Maximale flexibiliteit dankzij ODU-MAC® modules
Optionele E-identificatie
Europees systeem, wereldwijd verkrijgbaar
Flexibiliteit voor elke applicatie

De maximale flexibiliteit is het resultaat van de vele ODU-MAC modules die kunnen worden gecombineerd. Afhankelijk van de systeemeisen zijn laag spanning signalen, voedingsspanningen, hoge stromen, hoogspanning, HF-signalen (COAX), perslucht en/of vloeistofdoorvoer, vacuüm, glasvezel, afgeschermde en highspeed data mogelijk.

De ODU-MAC® Black-Line is verkrijgbaar in twee maten. Dankzij het compacte ontwerp voorziet de grote versie (4HE) in tot 4.440 signaalcontacten. De gebruiker kan kiezen tussen verschillende aansluittechnieken voor de contacten: krimpen, solderen, PCB/print en wire wrap.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht