NOUVEAU! BoVersa – Un design moderne avec une technologie de refroidissement pionnière
Phoenix Mecano NV/SA

NIEUW! BoVersa – Modern design met baanbrekende koeltechnologie

Klaar om de innovatie te ontdekken?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het innovatieve en toekomstgerichte concept van de behuizing biedt, met zijn moderne design, flexibele en klantenspecifieke mogelijkheden ten aanzien van vormgeving, lichtconcept en toekomstgerichte koeling.

De behuizing kan voor gebruik in de hand, desktop, aan de muur alsook aan de mast worden toegepast. Deze biedt optimale voordelen, onder andere voor toepassingen met IoT of “embedded systemen”.

De driedelige opbouw van de behuizing bestaat uit de componenten onderbak, deksel en frontframe, en kunnen naar wens met elkaar worden gecombineerd. Naast de klassieke uitvoering in kunststof kan de klant ook voor een onderbak uit gegoten aluminium met geïntegreerde koelvinnen en bevestigingsogen kiezen. Het open frontframe is bovendien optimaal geschikt voor het integreren van toetsenborden en displays, terwijl de gesloten variant een strakke uitstraling en individuele designs mogelijk maakt.

De behuizingsonderdelen kunnen in diverse kleuren worden gecombineerd – design en functie bieden op die manier de mogelijkheid om in vorm, materiaal en kleur flexibel te variëren.
Het transparante deksel biedt zicht op het interieur van de behuizing of op ingebouwde displays. Met de doorzichtige of de doorschijnende deksel kunnen bovendien lichttechnische designaccenten, indrukwekkende lichteffecten en statussignaleringen worden geïmplementeerd.
Kleur-accenten kunnen verder door het combineren van behuizingscomponenten in verschillende kleuren – op aanvraag ook klantenspecifieke kleuren –worden gerealiseerd. Het gesloten frontframe verandert door individuele bewerking zijn uiterlijk nagenoeg grenzeloos. „De absoluut vrije mogelijkheid voor het design van het frontframe – zonder de beschermingsgraad van de behuizing te beïnvloeden – is uniek voor de gebruiker“.

Nieuw is ook de toekomstgerichte koeltechniek, die BoVersa biedt: Het puntsymmetrische design van de koelvinnen maakt een optimale luchtstroom in horizontale en verticale montagepositie mogelijk

Contactinformatie

Stuur ons een bericht