Présentation de Norton RazorStar® : révolutionner l’usinage des métaux avec des performances inégalées
Saint-Gobain Abrasives BV

Introductie van Norton RazorStar®: een revolutie in de metaalbewerking met ongeëvenaarde prestaties

Norton, een wereldleider op het gebied van schuuroplossingen, kondigt met trots de lancering aan van zijn baanbrekende RazorStar® R990S 36+ serie, die een nieuwe maatstaf zet op het gebied van slijpproductiviteit, snelheid en lange levensduur.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De RazorStar®-schuurbanden en fiberschijven zijn vervaardigd om te voldoen aan de eisen van de moderne metaalbewerking en herdefiniëren uitmuntendheid in prestaties en langere levensduur. Deze producten zijn met precisie ontworpen voor gebruik in omgevingen met gemiddelde tot hoge druk, geschikt voor de meest veeleisende robot- en machinetoepassingen, evenals voor veelzijdige hand-off taken.

De kern van de RazorStar®-innovatie ligt in de 100% speciaal gevormde keramische korrel. Deze geavanceerde technologie maakt een ongeëvenaarde snijefficiëntie mogelijk, waardoor operators moeiteloos door metaal kunnen snijden met ongeëvenaarde precisie en materiaalverwijdering.

“Onze RazorStar®-serie vertegenwoordigt een aanzienlijke sprong voorwaarts in schuuroplossingen”, aldus Derk Vruwink, Senior Product Manager bij MRO EMEA. “Met zijn uitzonderlijke prestaties en langere levensduur stellen we industrieën in staat om grotere efficiëntie en precisie te bereiken in metaalbewerkingsprocessen.”

Of het nu gaat om zware industriële toepassingen of nauwkeurig werk uit de vrije hand, Norton RazorStar® R990S 36+ levert ongeëvenaarde resultaten en zet een nieuwe standaard voor uitmuntendheid in de schuurindustrie.

Ervaar het verschil met Norton RazorStar® en breng uw metaalbewerkingsmogelijkheden naar nieuwe hoogten. Ontdek vandaag nog de toekomst van slijpproductiviteit.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht