Delta présente la série Force GT, la dernière série d’alimentations électriques pour les applications industrielles
A&C Solutions BVBA

Delta the Force power supply series met springveren

De Delta Force GT serie is een complete din-rail serie met een compact design en een hoge efficiëntie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wereldwijd marktleider in power supplies Delta is een continue verbeteraar en innovator als het gaat om industriele power supplies. Bij de ontwikkeling van de nieuwste din-rail power supply serie heeft Delta getracht alle belangrijke eigenschappen die de markt vraagt, te combineren in een krachtige, all-round serie. Het resultaat is de Delta Force GT serie.

De Delta Force GT serie is een complete din-rail serie met een compact design en een hoge efficiëntie. Het is een zeer duurzame power supply reeks die tegemoet komt aan de noden van talrijke industriële toepassingen.

De serie is beschikbaar in monofase van 120W tot 480W en in 3-fase van 120W tot 960W en biedt een hoge energie-efficiëntie tot 95% en een ultracompact ontwerp. Een mooie opsteker voor de Delta Force GT serie is dat twee enkelfasige 480 W-modellen onlangs zijn gecertificeerd met 80 PLUS Platinum voor 115 V Industrial, iets waarmee ze zich nog meer onderscheiden van andere DIN-railvoedingen in dezelfde categorie.

Onlangs heeft Delta de Force-GT-serie uitgebreid met veercontacten voor zowel eenfasige als driefasige toepassingen. Deze zorgen voor extra tijdswinst bij het aansluiten en vormen een beter contact bij vibrerende toepassingen. Bovendien is er een DC-ingangsfunctie geïmplementeerd in de eenfasige modellen, die zowel schroef- als veercontacten ondersteunen. Dankzij deze nieuwe functie kunnen de eenfasige modellen werken met DC-ingang naast de bestaande AC-ingangsfunctionaliteit. Deze verbetering biedt onze klanten flexibiliteit in hun stroominvoeropties, waardoor de power supply geschikt is voor een nog breder scala aan toepassingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht