FEIN ASCM 18-4 QM AS, l’outil polyvalent –
Fein

De allrounder FEIN ASCM 18-4 QM(P) AS –

De FEIN accuschroefboormachine ASCM 18-4 QM(P) AS maakt multifunctioneel gebruik mogelijk voor de toepassingen boren, kernboren, schroefdraad tappen, schroeven en verzinken.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De accuschroefboormachine FEIN ASCM 18-4 QM(P) AS met 4 versnellingen verenigt in combinatie met de aangeboden FEIN QuickIN-accessoires tot wel 8 speciale machines, zoals bijvoorbeeld een tapmachine, een haakse boormachine en een metaalschroefmachine voor zelftappers, in één machine. Een breed assortiment, bestaande uit 13 verschillende QuickIN-snelwisselopzetstukken, biedt zeer veel toepassingsmogelijkheden voor de metaal- en houtbewerking. Het gebruik ervan voorziet in zo’n 11 verschillende toepassingen bij het boren, kernboren, schroefdraad tappen, schroeven en verzinken en dat zelfs op krappe en moeilijk toegankelijke werkplekken.

Een massief metalen drijfwerk met 4 versnellingen en toerentallen tot max. 4.000 1/min maakt in vergelijking met op de markt gangbare schroefboormachines met 2 versnellingen een twee keer zo hoge bewerkingssnelheid mogelijk. Ook in ergonomisch opzicht overtuigt de ASCM 18-4 QM(P) AS door een optimaal uitgebalanceerd zwaartepunt direct bij de middengreep. Door de tot wel 40 cm lange telescopische extra handgreep houdt u ook bij hoge draaimomenten alles onder controle. Mocht het accessoire toch eens blokkeren, dan stopt een geïntegreerde KickBack-functie de machine direct. Als u houtschroeven accuraat wilt indraaien, ondersteunt een bijstelfunctie u tot de schroefkop vlak in het materiaal ligt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht