Compacte, légère et pourtant ultrapuissante –  la nouvelle F-IRON Cut 18-57 AS.
Fein

Compact, licht en toch vol vermogen – de nieuwe F-IRON Cut 57 AS.

Zuiver doorzagen met een zaagdiepte van max. 57 mm of een materiaaldikte van 24 mm is mogelijk met de nieuwe accu-handcirkelzaag F-IRON Cut 57 AS.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe F-IRON Cut 57 AS schittert door het lichte gewicht, de compactheid en kracht. Een 50 procent hogere materiaalafname dan de concurrentie is gegarandeerd door de combinatie van borstelloze motor, ProCORE-accu en het optimaal afgestemde zaagblad. Bovendien weegt de F-IRON Cut 57 AS zelf slechts 3 kilogram. Dankzij de ProCORE-accu kan de F-IRON Cut 57 AS bovendien met slechts één acculading 30 meter aanpakken.

Met de nieuwe accu-handcirkelzaag van FEIN zijn zowel lange en nauwkeurige zaagsnedes in metaal als een grote zaagdiepte van max. 57 millimeter geen probleem. Door de individuele toerentalaanpassing kunnen verschillende materialen als staal en roestvrij staal, maar ook diverse profielen worden bewerkt.

De robuuste constructie van persgietaluminium beschermt de machine tegen oververhitting. Daarnaast vangt het hittebestendige spanenopvangreservoir tot wel 80 procent van de rondvliegende hete spanen op en biedt extra veiligheid.
De nieuwe zaagbladen zijn perfect afgestemd op de handcirkelzaag en bieden minder slijtage bij een hogere zaagkracht. Er zijn zaagbladen in de varianten staal, roestvrij staal en andere non-ferrometalen zoals bijvoorbeeld aluminium.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht