Bedrijven werken onnodig met giftige beits
Core Industrial B.V.

Bedrijven werken onnodig met giftige beits

https://youtu.be/cDgAruKVV90

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voorheen werd bij het beitsen en passiveren van RVS gebruik gemaakt van giftige chemicaliën die een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid en veiligheid van de werknemers en het werkmilieu. Core Industrial lanceert niet giftige beitsvloeistoffen zonder fluorwaterstofzuur (ookwel waterstoffluoride), die even effectief zijn als traditionele (giftige) vloeistoffen.

De voordelen van het optimaliseren naar non-toxic beitsprocessen zijn enorm. Niet alleen vermindert het het risico op gezondheidsproblemen, het verhoogt ook de waarde van het eindproduct. Dit komt onder meer doordat de gebruikte vloeistoffen typerend zijn voor een bedrijf en daarmee ook de hoogwaardige, geproduceerde roestvast stalen producten. Het gebruik van niet-giftige vloeistoffen kan bijdragen aan een verbeterde corrosiebehandeling, reputatie en vertrouwen bij klanten en belanghebbenden.

Hun lasnaadreinigers stonden al bekend om de niet-giftige, NSF-gecertificeerde reinigingsmiddelen. Nu bieden ze ook non-toxic, industriële beitsoplossingen (waaronder beitspasta, sproeibeits, badbeits en passiveermiddel). In combinatie met ’s werelds eerste sproeibeits mengpomp (een innovatieve RVS-technologie van Core Industrial), wordt er significant minder vloeistof verbruikt. Dit vanwege de onveranderlijke, continuïteit van de nevel. Het handmatig schudden van de vaten is op deze wijze overbodig, dit wordt geautomatiseerd door de pomp.

In het geheel zorgt dit daarnaast ook voor een aanzienlijke vermindering in chemisch afval, waardoor de impact op afvalwater wordt geminimaliseerd.

Giftige beits totaal overbodig
New Generation Pickling van Core Industrial voldoet aan hogere veiligheidsnormen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Daarnaast realiseer je aanzienlijke besparingen op beitsmiddelen. Bedrijven kunnen hun verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een geheel betere werk- en leefomgeving voor iedereen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht