Vamatec

Vamatec

Over ons

Vamatec is een toonaangevende groothandel gespecialiseerd in gereedschappen en machines voor de metaalverwerkende nijverheid. Met ons uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten en onze technische expertise helpen wij onze klanten hun productieprocessen te optimaliseren.
Ons bedrijf is opgericht met het doel om klanten te voorzien van hoogwaardige gereedschappen en machines voor de metaalbewerking. We begrijpen dat de kwaliteit van de gebruikte gereedschappen en machines een belangrijke rol speelt bij het bereiken van de gewenste resultaten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Een van onze specialisaties is bandzaagbladen en bandzaagmachines. We leveren een uitgebreid assortiment aan bandzaagbladen van gerenommeerde merken zoals: Wikus, Lenox en InterSaw. Op vlak van zaagmachines zijn wij invoerder van Imet. Onze producten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine klussen tot zeer grote constructies.
Daarnaast biedt Vamatec ook een breed scala van slijp- en schuurmaterialen aan. We begrijpen dat het slijpen en schuren van metaal vaak een belangrijk onderdeel is van het productieproces. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan slijp- en schuurmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten omvatten onder andere snijschijven, slijpschijven, schuurbanden, fiberschijven, lamellenschijven, schuurwielen van merken zoals Globe, Sait, Novo Abrasives, 3M, Eisenblätter en Deerfos.
Ook hebben we een ruim assortiment verspanend gereedschap, waaronder frezen, boren, tappen en draaigereedschap. Onze verspanende gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen. We bieden producten van gerenommeerde merken zoals YG-1 en Bohrcraft.
Vamatec heeft ook een ruim assortiment machines voor metaalbewerking in het gamma. Onze machines omvatten onder andere draaibanken, freesmachines, ponsmachines, profielwalsen, magneetboormachines en kolomboormachines. We hebben machines voor verschillende toepassingen en toepassingsgebieden, van kleine werkplaatsen tot grote industriële productieomgevingen.
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, bieden we ook toebehoren voor het lassen, waaronder lasapparatuur en lastafels. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen. We bieden producten van gekende merken zoals Parweld en GPPH.
Onze expertise is niet alleen beperkt tot producten, maar ook tot technisch advies en ondersteuning. Ons team van technische experts staat altijd klaar om klanten te helpen bij het selecteren van de juiste producten voor hun toepassing. We bieden ook diensten op maat, zoals onderhoud en reparatie van machines.
In ons bedrijf staat de klant centraal.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht