Vamatec élargit sa gamme de scies à ruban
Vamatec

Vamatec breidt gamma bandzagen uit

Met Wikus en InterSaw naast Lenox in het gamma, kan Vamatec meer dan ooit inspelen op je specifieke behoeftes op vlak van zagen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vamatec is blij om te kunnen delen dat het zijn assortiment aan bandzaagbladen stevig heeft uitgebreid. Naast Lenox hebben we nu ook twee nieuwe topmerken, namelijk Wikus en InterSaw, in ons assortiment.
Dankzij deze uitbreiding kunnen we nog meer op maat werken voor onze klanten en extra technologieën in ons gamma introduceren. Dit past perfect in de bedrijfsfilosofie van Vamatec, die erop gericht is om het productieproces van klanten te optimaliseren door het leveren van hoogwaardige producten en technisch advies. We willen onze klanten voorzien van de juiste kwaliteitsproducten en technische ondersteuning, zodat zij efficiënter en effectiever kunnen werken.
Bij Vamatec staan we erom bekend dat we de laagste kosten per zaagsnede garanderen. We willen onze klanten helpen bij het verbeteren van hun productieprocessen en het maximaliseren van hun efficiëntie, terwijl we ervoor zorgen dat ze geld besparen op hun zaagkosten.
Dankzij de toevoeging van Wikus en InterSaw aan ons assortiment zijn we in staat om nog meer op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze klanten. Of je nu op zoek bent naar bandzaagbladen voor een specifieke toepassing of behoefte hebt aan technisch advies over zaagbladen, bij Vamatec ben je aan het juiste adres. Dankzij ons eigen lascentrum kunnen we bovendien snel leveren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht