Technopolis
Technopolis

Technopolis

Over ons

Alles start met WOW!

Technopolis werd in 2000 opgericht als het eerste doe-centrum voor wetenschap & technologie in Vlaanderen. Technopolis is sindsdien een populaire bestemming voor een heel breed publiek. Dat maakt het ook de ideale plek voor bedrijven om hun onderzoek, innovatie en moderne technologie te presenteren. Tot op vandaag blijft Technopolis een unicum in Vlaanderen.

Intussen vind je Technopolis lang niet alleen meer in Mechelen, maar overal waar je kijkt: op evenementen, op scholen, in cultuurcentra… en -niet te vergeten- online.

Om ons bereik en ons aanbod continue te vernieuwen, hebben we de steun en expertise nodig van bedrijven die net zoals wij hun passie voor wetenschap willen doorgeven.

Nieuws

Nouvelle expo : ON/OFF

Nieuwe expo: ON/OFF

Een klassieke expo over technologie? Of toch niet? Eén ding is zeker: in deze gloednieuwe expo moet je alles zelf een keer uittesten. Kom naar Technopolis en leer al spelend een hele galerij aan technologieën kennen.

Read more »
Parrainer une visite de classe

Sponsor een klasbezoek

Door klasbezoeken aan Technopolis te sponsoren, creëer je snel impact en laat je een blijvende indruk achter bij tal van kinderen en jongeren. Je kan scholen ook een plezier doen door het vervoer te sponsoren.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht