Schunk Intec

Schunk Intec

Over ons

SCHUNK GmbH & Co. uit Lauffen / Neckar is een Duits familiebedrijf en uitgegroeid tot een wereld speler binnen de sector. Meer dan 3.500 medewerkers in 9 fabrieken en 35 rechtstreekse dochterondernemingen en distributiepartners in meer dan 50 landen over de hele wereld zorgen voor een intensieve aanwezigheid op de markt. Met 11.000 standaard componenten biedt SCHUNK โ€˜s werelds grootste assortiment van span- en grijpsystemen en met 2550 SCHUNK grijpers het grootste assortiment standaard grijpers. Het volledige gamma van grijpers bestaat uit meer dan 4000 onderdelen.

Vacatures

๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ง๐š๐ฅ ๐’๐š๐ฅ๐ž๐ฌ & ๐€๐ฉ๐ฉ๐ฅ๐ข๐œ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐’๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ

๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐š๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ฌ๐ž ๐›๐ž๐ณ๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ง:
โœ… Samenwerken met ons team en productieafdelingen in Duitsland, proactief contact onderhouden met partners
โœ… Uitwerken van projecten, offertes en klantadvies, ondersteunende presentaties
โœ… Ondersteunen van administratieve processen zoals orderverwerking in SAP, data-analyse uit CRM

๐–๐š๐š๐ซ ๐ค๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ?
SCHUNK bestaat 35 jaar in Belgiรซ en is gevestigd in Erembodegem. Je komt terecht in een ervaren verkoopteam in een leuk en stabiel bedrijf met een aangename werksfeer.
We werken samen als een team van 3000 medewerkers in meer dan 50 landen.
Werken bij SCHUNK ziet er zo uit! ๐Ÿ‘‡

Stuur je CV en motivatie naar Werner.deridder@be.schunk.com en bekijk hier voor meer informatie. Word lid van ons team en maak samen met ons het verschil!

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons SCHUNKIES TEAM en samen te werken aan uitdagende projecten en oplossingen!

View Jobs Ads ยป

Contactinformatie

Stuur ons een bericht