Saint-Gobain Abrasives BV

Saint-Gobain Surface Solutions

Over ons

Saint-Gobain Abrasives, de grootste fabrikant van slijp- en schuurmiddelen ter wereld, biedt krachtige, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor het vormgeven en afwerken van oppervlakken van diverse materialen, zelfs in de meest complexe en uitdagende toepassingen in verschillende markten.

Als technologisch marktleider bevindt Saint-Gobain Abrasives zich in de voorhoede van de maakindustrie door hoogwaardige schuurmiddelen te leveren, dankzij voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en nauwe samenwerking met klanten.

Deze sterke betrokkenheid resulteert in aanzienlijke voordelen voor klanten, met de introductie van verrassende en innovatieve producten die het proces van de klant verbeteren, kosten besparen op het gehele proces en bijdragen aan wereldwijde slijp- en schuuroplossingen.

Saint-Gobain Abrasives presenteert haar producten onder verschillende merknamen, waaronder Norton, Norton Clipper, Flexovit en OneBond. Voor elke branche biedt Saint-Gobain een uitgebreid assortiment om klanten volledig te voorzien in hun bewerkingsbehoeften. Of het nu gaat om afbraam- en doorslijpschijven, flexibele schuurmiddelen, diamantzaagbladen, bouwmachines of lijmen en kitten voor afdichting of montage, Saint-Gobain heeft het allemaal in huis.

Nieuws

Non-Woven products

Non-Woven producten

Non-geweven schuurmiddelen herdefiniëren het lassen met hun veerkrachtige, duurzame ontwerp. Deze innovatieve producten bieden veelzijdigheid in oppervlaktevoorbereiding en zorgen voor een revolutie in de industrie.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht