Pipeq Pipework Equipment BV
Pipeq Pipework Equipment BV

Pipeq Pipework Equipment BV

Over ons

Pipeq Pipework Equipment BV importeert machines en gereedschappen voor pijp(eind)bewerking en orbitaal lasapparatuur voor de pijpleidingbouw en procesindustrie.

Voor pipe shops in Nederland en België leveren wij onder andere bevelmachines, orbitaal zaagmachines, orbitaal lasapparatuur, backinggassytemen en zuurstofmonitoren.

Pipeq Pipework Equipment is exclusief importeur voor Nederland en België van ORBITALSERVICE, ESCO, HFT, WELD-TECH en ELBOWFIX.

Onze klanten zijn werkzaam in piping en fabriceren, testen en onderhouden installaties voor de semiconductor- en procesindustrie, bio- en petrochemie, farma- en voedingsindustrie en de on- en offshore industrie.

Bezoek onze website www.pipeq.nl of www.pipeq.be

info@pipeq.nl
+31 (0)88 70 80 700

Nieuws

NEW Tack weld grip clamps

NIEUW Hechtlastangen

Met een hechtlastang wordt het aanzienlijk eenvoudiger om pijp- of fittingverbindingen te hechtlassen. De unieke ‘griptang’ met rvs/inox klembekken is met één hand te bedienen en heeft een grote klemkracht.

Read more »

Vacatures

Medewerker Service en Logistiek

Ben jij onze nieuwe collega?
Hou je van afwisseling, werk je graag zelfstandig? Voel je je thuis in een werkplaats en ben je niet bang voor vieze handen? Herken je jezelf? Dan hebben wij de baan voor je. We leren je zelfstandig huurmachines te onderhouden en orbitaal proeflassen voor te bereiden. Je leert kalibreren en helpt bij de dagelijkse verzendingen naar onze klanten in België en Nederland.

Wat vragen we van je?
Een afgeronde MBO opleiding techniek (niveau 3 of 4), beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, rijbewijs A, woonachtig in of dicht bij Nijmegen. Heb je al enige werkervaring, dan is dit je volgende stap!

Wat hebben wij je te bieden?
Een prettige werkomgeving en een enthousiast internationaal team. Een veilige werkplek in Nijmegen. Training en begeleiding om te kunnen groeien. Een fulltime contract met goede arbeidsvoorwaarden. En verder alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen!
Wil je meer van ons weten?
Kijk even op onze website https://www.pipeq.nl

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht