Kluthe Benelux BV

Kluthe Benelux BV

Over ons

Kluthe is een vooraanstaand producent van chemische producten en procedés voor oppervlaktebehandeling. In het programma bevinden zich o.a. koelsmeermiddelen, metaalreinigers, ontvettingsmiddelen, fosfateringsmiddelen, lakverdunners, spoelverdunners, finishreinigers en ontlakkingsmiddelen. We zijn globaal actief in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, zoals de automobiel-, metaal- en lakverwerkende industrie en de grafische sector.

Onze producten en procedés zijn tot in detail op elkaar afgestemd in het Kluthe Systeem. Hierdoor beschikken wij over een gesloten kringloop waarbij alle stappen op elkaar zijn afgestemd. Altijd houden we met onze ontwikkelingen en innovaties rekening met de voorlopende en opvolgende productieprocessen. Hierdoor kunnen we een consequente procesoptimalisatie garanderen en realiseren we een efficiëntere doorloop dan bij een afzonderlijke benadering.

Het 5C-Concept: Cut it, Clean it, Coat it, Conserve it, Clear it.

Dit weerspiegelt het spectrum van onze competenties voor de industrie.

Onvoorwaardelijk geschikt in de praktijk, dat is de norm. Of het nu een standaardoplossing of een technologisch hoogstaand speciaal product betreft.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht