De Looper NDO & Analytical
De Looper NDO

De Looper NDO & Analytical

Over ons

De Looper NDO B.V. is een gespecialiseerde technische groothandel in verbruiksartikelen, chemicaliën, apparatuur en accessoires voor niet-destructief onderzoek sinds 1982.

NDT omvat een aantal inspectietechnieken voor kwaliteitscontrole zoals het bepalen of detecteren van materiaaldikte, scheuren, lasonderzoek, ultrasoon onderzoek, insluitsels & porositeit, interne corrosie en schade. Zonder dat u het te onderzoeken stuk hoeft te demonteren of het materiaal hoeft te beschadigen om de fouten vast te stellen.

Door onze ervaring en kennis van onze producten zijn wij in staat onze klanten een snelle, effectieve en persoonlijke oplossing te bieden voor hun inspectievraagstukken.

We leveren producten en inspectieapparatuur van de volgende merken:
– Magnaflux
– Rohmann
– Sonotec
– Echo Ultrasonics
– Helling
– Insize
– Kowotest
– e.a.

De Looper Analytical biedt een breed assortiment draagbare metaalanalysers en stationaire spectrometers van het merk Hitachi High-Tech Analytical Science. De analysers worden gebruikt voor het analyseren van metalen en coatings, het bepalen van de chemische compositie en het meten van laagdiktes op ferro en non-ferro substraten.

Deze analytische systemen worden gebruikt voor ingangs-, proces-, eind en algemene kwaliteitscontrole in uiteenlopende industrieën. Daarnaast bieden we aanvullende technieken, zoals NIR spectroscopy van TrinamiX voor de analyse van plastics en kunststoffen en ook voor Ferrietmeters en passiveringstesters bent u bij De Looper Analytical aan het juiste adres!

Ook gebruikerstrainingen, applicatiestudies, reparatie, service- en onderhoud behoort tot onze dienstverlening. Zodat u kunt analyseren met zeker resultaat!

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht