247Tailorsteel B.V.

247TailorSteel

Over ons

247TailorSteel staat als innovatieve materiaalleverancier 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In een handomdraai bestelt u met de online software Sophia® uw lasergesneden platen, buizen en kantdelen op maat. U ontvangt binnen de minuut een offerte en neemt, indien gewenst, binnen de 48 uur uw bestelling in ontvangst. Een scherpe prijs aan een uitzonderlijke snelheid.

Nieuws

Pliage de matériaux en tôle épaisse

Dik plaatmateriaal kanten

In de nieuwste versie van Sophia® wordt uw buiging in dikke materialen automatisch herkend. Het gaat hier om platen tot een dikte van 12 mm. Let op: dikke platen kunnen niet over de hele breedte gekant worden.

Read more »

Vacatures

Area Sales Manager België (regio Antwerpen – Limburg)

Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de resultaten in de provincies Antwerpen/Limburg, een regio met veel potentieel. Je maakt een gedegen salesplan op en gaat gestructureerd aan de slag met marktbewerking. In jouw regio bouw je een duurzame relatie op met bestaande klanten en doe je aan prospectie. Je zoekt naar mogelijkheden om de relaties met klanten te intensiveren en de omzet uit te breiden. Je inspireert en motiveert klanten om aan de slag te gaan met onze technologische oplossingen voor het snel, betrouwbaar en foutloos leveren van producten. Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor klanten en collega’s van verschillende departementen (Inkoop, Supply Chain, Kwaliteit of Technologie).

https://jobs.247tailorsteel.com/vacatures/area-sales-manager-belgie/

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht