Designing for Change

Praktische informatie

Innovatie vormt de drijvende kracht achter transformatie, groei en succes in onze dynamische samenleving en economie. Designers zijn de creatieve denkers die uitdagingen vanuit diverse hoeken benaderen, met een focus op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het creëren van meerwaarde. Hun expertise in het spotten van nieuwe kansen en het creëren van zinvolle en baanbrekende oplossingen maakt hen onmisbare partners in innovatie.

Door de handen ineen te slaan met ontwerpers, kunnen ondernemingen vernieuwende producten, diensten en ervaringen creëren die niet alleen aansluiten bij de wensen van de consument, maar ook concrete zakelijke resultaten boeken. Dankzij methodes zoals gebruikersonderzoek en iteratieve tests worden concepten tot in de puntjes verfijnd en geoptimaliseerd voor ze de markt betreden. Deze strategie leidt tot resultaten die niet alleen vernieuwend zijn, maar ook bijdragen aan een sterkere merkidentiteit, verhoogde omzet en een competitief voordeel.

Ontdek de kracht van design door middel van een aantal inspirerende invalshoeken en cases van onze design leaders tijdens onze sessie ‘Designing For Change’ en maak een rondgang door het Design District. Hier ontmoet u vooraanstaande designbureaus en leert u over hun diensten. Bovendien ervaart u wat Antwerp Design Factory, Flanders DC en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. kunnen betekenen voor de toekomst van uw netwerk en bedrijf.

Deel deze sessie via: