Robotaccessoires aansluiten op ieder industrieel netwerk
HMS Networks Benelux

Robotaccessoires aansluiten op ieder industrieel netwerk

De uitdaging van Robot System Products

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

RSP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van de benodigde robotaccessoires, om daarmee de productiviteit te maximaliseren. “Onze kracht ligt in de gespecialiseerde kennis die is opgedaan door bijna 20 jaar met industriële robotica te werken”, legt Henrik Hofström, marketingmanager bij RSP, uit. “Deze gespecialiseerde kennis stelt ons in staat om robuuste, veelzijdige industriële robotaccessoires te maken die onze klanten helpen de robotflexibiliteit te verbeteren en de productiviteit te verhogen.”

Anybus hielp bij het integreren van een industriële netwerk-interface in de gereedschapswisselaar, waardoor communicatie met ieder fabrieksnetwerk mogelijk werd en RSP zich kon blijven concentreren op het maken van toonaangevende robotaccessoires.

Anybus CompactCom

Om het compacte formaat van de gereedschapswisselaar te behouden en extra kabels te vermijden, koos RSP voor de Anybus CompactCom B40. De Anybus CompactCom B40 is geplaatst op de printplaat (PCB) van de gereedschapswisselaar.

Ieder netwerk

Er is een CompactCom voor elke grote veldbus of industrieel Ethernet, en het is eenvoudig om een CompactCom te verwisselen voor een andere CompactCom, zodat RSP verbinding kan maken met elk fabriekssysteem, ongeacht het netwerkprotocol. Zoals Henrik opmerkt, opent dit de mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe markten. “We zijn begonnen met PROFINET, maar we kunnen nieuwe markten aanboren omdat er een CompactCom is voor alle grote netwerken.”

Makkelijk en betrouwbaar

Anybus CompactCom is kant-en-klaar en eenvoudig te installeren, waardoor de time-to-market voor nieuwe producten wordt verkort.
“Zonder de Anybus CompactCom hadden we de Moduflex-serie niet zo gemakkelijk kunnen ontwikkelen”, besluit Henrik. “De Anybus CompactCom is een geweldig product. Het biedt betrouwbare industriële netwerkcommunicatie en is eenvoudig te gebruiken.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht