Laird OptoTEC™ OTX/HTX-serie
Telerex nv

Laird OptoTEC™ OTX/HTX-serie

Hoogwaardige miniatuur thermo-elektrische koeler (TEC) die gebruik maakt van de meest recent ontwikkelde thermo-elektrische materialen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De OptoTEC-serie is een hoogwaardige miniatuur thermo-elektrische koeler (TEC) die gebruik maakt van de meest recent ontwikkelde thermo-elektrische materialen. Hierdoor heeft de OptoTEC serie een hoger koelvermogen dan standaard producten. De regeling in de productie is verfijnd om een hoge uniformiteit en een lange levensduur van de OptoTEC te garanderen. Dit is belangrijk in toepassingen waarin de temperatuur stabiel wordt gehouden. Bijvoorbeeld de opto-elektronica die je ziet in telecom lasers en industriële lasers. Deze productlijn heeft de Telcordia GR-468 CORE-kwalificatie glansrijk doorstaan en voldoet daarmee aan zware mechanische- en omgevingstestnormen.

De OptoTEC-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De OptoTEC OTX heeft een maximale bedrijfstemperatuur van 120°C. De OptoTEC HTX thermo-elektrische koeler is ontworpen om te werken bij extreme temperaturen tot 150°C. Er zijn aangepaste configuraties verkrijgbaar voor metallisatie, voorvertinnen, keramische patronen en soldeerpads.

Laird OptoTEC™ OTX/HTX Series

Eigenschappen
– Miniatuur footprints
– Nauwkeurige temperatuurregeling
– Betrouwbare solid-state werking
– Werkt in toepassingen met bij hoge temperaturen
– Geen geluid of trillingen
– RoHS-conformiteit

Toepassingen
– Laserdiodes
– Optische transceivers
– Infrarood (IR) sensoren
-CMOS-sensoren
– Autonome systemen
– Machine Vision
– Beveiligingscamera’s

Contactinformatie

Stuur ons een bericht