Een volledig gamma IPS TFT’s van Yeebo beschikbaar
Telerex nv

Een volledig gamma IPS TFT’s van Yeebo beschikbaar

superieure beeldkwaliteit, een slanke behuizing en een uitstekende betrouwbaarheid in elk gewenst formaat

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Yeebo’s IPS TFT-schermen worden geproduceerd op gerobotiseerde productielijnen in een sterk geautomatiseerde faciliteit in Jiangmen (China) en worden daardoor onmiddellijk erkend als producten van topkwaliteit met een competitieve prijs.

Het volledige displaygamma, dat verkrijgbaar is met multi-touch opties zonder extra NRE kosten, richt zich op het bieden van een superieure beeldkwaliteit, een slanke behuizing en een uitstekende betrouwbaarheid in elk gewenst formaat (1,3″ tot 10,1″) voor B2B-klanten.

In tegenstelling tot traditionele TFT-schermen beschikken Yeebo IPS-schermen over een contrastverhouding tot 1000:1, een luminantie tot 700 cd/m², een ruime zichthoek en een rijke kleurverzadiging om onder alle lichtomstandigheden de informatie nauwkeurig weer te geven. Ontwerpers van applicaties en devices in de gezondheidszorg, industriële en consumentenelektronica, smart city- en transporttoepassingen kunnen hun voordeel doen met dit productassortiment van energiezuinige en uitstekend presterende TFT’s, waarvan de driver-IC’s zijn voorzien van digitale gammacorrectie en slimme stuurcircuits. Voor ontwerpen met uitbreidbare schermformaten biedt de gemeenschappelijke signaalinterface van Yeebo IPS 3,9″, 4,3″ en 5,0″ flexibele ondersteuning voor resoluties oplopend van 428×128 letterbox-aspectratio tot respectievelijk 480×272 (16:9) en 800×480 (5:3).

Ook marketing- en productontwikkelingsteams zullen de voordelen ervaren van de veelzijdigheid die Yeebo IPS-schermen bieden: pixelresoluties van 240×240 tot 1280×800, staande of liggende montage, en een keuze aan signaalinterfaces – SPI, MPU, RGB, LVDS en MIPI – ter ondersteuning van goedkope microcontrollers tot en met functierijke ARM-processoren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht