Ceratizit Technical Center Roosendaal
Stefaan Grimonprez

Ceratizit Technical Center Roosendaal

Het technologische hart van verspaning.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

CERATIZIT TECHNICAL CENTER
“Het technologische hart van verspaning.”
Ben je werkzaam in de maakindustrie en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verspaning, productietechnologie en procesoptimalisatie? Dan zijn de seminars georganiseerd door CERATIZIT en haar partnerbedrijven iets voor jou! Tijdens deze seminars delen experts op een leuke en laagdrempelige manier hun kennis en ervaringen, zodat jij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Meld je vandaag nog aan voor één van onderstaande events!

EVENEMENTEN
Hieronder vind je een overzicht van de aankomende seminars. Gezien de beperkte capaciteit is het aan te raden om je zo snel mogelijk aan te melden om verzekerd te zijn van een plek.
Waarom we deze events organiseren? Omdat wij en onze partners geloven dat kennisdeling essentieel is om de verspanende industrie vooruit te helpen. Door het delen van kennis en ervaringen kunnen we samen innoveren en efficiënter werken. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten. Met deze seminars geven we jou in een gezellige setting de tools en kennis om het maximale uit verspaning, productietechnologie en procesoptimalisatie te halen.

“Productiviteit begint bij het delen van kennis”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht