Asus Tinker Board 2S; Ultieme prestaties voor IoT-apparaten
Telerex nv

Asus Tinker Board 2S; Ultieme prestaties voor IoT-apparaten

De Tinker Board 2-serie is een kleine en krachtige ARM-gebaseerde Single Board Computer (SBC) in visitekaartformaat

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het beschikt over de Rockchip RK3399 6-core processor, die aanzienlijk geoptimaliseerde computerprestaties biedt, gecombineerd met een laag stroomverbruik.

De 64-bit en big.LITTLE ™ -technologie van ARM biedt een heterogene CPU architectuur die twee zeer verschillende processors in één SoC combineert. De big.LITTLE-software automatiseert de taaktoewijzing en zorgt voor de juiste CPU-core voor elk proces. Het resultaat is dat Tinker Board 2S tot bijna twee keer de prestaties levert van het originele Tinker Board en aanzienlijk sneller is dan veel concurrerende SBC’s.

De GPU, gebundeld met Tinker board 2S, is een Mali-T860 multi-core GPU die het best presterende model is dat is gebouwd op de Midgard-architectuur van ARM. In het bijzonder is de Mali-T860 is ontworpen voor complexe grafische use cases en biedt volledige ondersteuning voor OpenGL ES 3.0 / 3.1, OpenVG 1.1, OpenCL en andere frameworks voor de volgende generatie en legacy 2D / 3D grafische toepassingen. Vergeleken met het originele Tinker Board, versnelt de Mali-T860 GPU van Tinker Board 2S de grafische prestaties tot 28%.

Kenmerken
– Uitstekende prestaties voor IoT-apparaten:Asus Tinker Board 2S
Aangedreven door de 6-core Rockchip RK3399 SoC (System-on-Chip) met de nieuwe 64-bit ARMv8-architectuur, en multi-core Mali-T860 GPU.
– Eenvoudige setup-tool:
Intuïtieve software voor het tweaken van prestaties, via een eenvoudige configuratie in drie stappen.
– Pro-grade admin:
ASUS IoT Cloud Console voor gegevensbeheer en -analyse, plus ondersteuning voor de uitrol van firmware over-the-air (FOTA).
– Android 10-ondersteuning:
Profiteer van betere 3D-computerprestaties, ondersteuning voor de Android Neural Networks API 1.2 en Adiantum-encryptie met 5x betere efficiëntie.
– Sterke, toekomstbestendige connectiviteit, uitbreidbaar voor Embedded toepassingen

Contactinformatie

Stuur ons een bericht