ABC Engines
Pars Pro Toto

ABC engines

EVOLVE 4EL23 motor Frontrunner in cleantech

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met de unieke EVOLVE-motoren wil ABC haar business partners op weg helpen naar zero-emissie. Deze multifuelmotoren bieden de beste efficiëntie voor elk type brandstof. De eerste motor uit het gamma is een compacte maar zeer krachtige, middelsnellopende 4-cilinder motor: de EVOLVE 4EL23.

Met EVOLVE maakt ABC conversie naar nieuwe brandstoftypes mogelijk met exact dezelfde motor en met een lage kost. Het is dus perfect mogelijk om met dezelfde, duurzame EVOLVE motor ook met andere brandstoffen te werken zoals waterstof, methanol, enz..
Dit laat de klant toe veilig, slim en toekomstgericht te investeren ongeacht wat de toekomstige (beschikbare) brandstof of (regionale) regelgeving wordt.

Samen met Anglo Belgian Corporation, ontwikkelden we de engine shell waardoor de 4EL23 een strakke en moderne uitstraling kreeg. Maar er is meer dan op het eerste gezicht lijkt. Voor ABC is design een integraal onderdeel van functionaliteit. De bescherming behoedt zowel motor als operator voor schade of verwondingen. Het vermindert hitte, geluid en trillingen. Tevens kan het omhulsel zonder gereedschap worden afgenomen en kan de motorstatus eenvoudig worden opgemerkt door middel van een veranderende LED-verlichting aan de turbo.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht