Welda nv

Welda Group

Over ons

De Welda Group, gevestigd in Oostakker en Roeselare, omvat Welda, Welda Machinery, Welda Academy en AW Tech. Deze entiteiten vormen samen een krachtige synergie binnen de metaalbewerkingsindustrie.

Welda is bekend om haar expertise in las- en metaalbewerkingstechnieken en biedt een breed scala aan machines en gereedschappen. Dit doen ze zowel in hun uitgebreide showroom van 6000 m² met meer dan 50.000 artikelen als online, waar ze meer dan 25.000 duurzame en professionele artikelen aanbieden.

Welda Machinery specialiseert zich in de verkoop van metaalbewerkingsmachines en biedt niet alleen persoonlijke rondleidingen en op maat gemaakte demo’s in hun uitgebreide showroom, maar begeleidt ook klantenprojecten van concept tot voltooiing, inclusief onderzoek, oplevering, opstart en nazorg.

Welda Academy stelt zich als doel professionele en betrouwbare opleidingsmogelijkheden voor ondernemingen en scholen in te richten. Met de modernste middelen leren zij u zowel de basis- als de meer gespecialiseerde kennis aan. Bovendien kunt u de locatie ook afhuren om zelf lasopleidingen te voorzien voor uw medewerkers.

AW Tech brengt gespecialiseerde kennis in lasautomatisatie naar de groep, waardoor het aanbod aan producten en diensten verder uitgebreid wordt. De samenwerking tussen AW Tech en Welda combineert innovatie met traditie en biedt klanten hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen. Dankzij deze samenwerking profiteren klanten van uitgebreide marktkennis, technische expertise en een persoonlijke benadering, wat continuïteit en vertrouwen versterkt.

De Welda Group staat bekend om zijn klantgerichte service, variërend van technisch advies en verkoop tot training en onderhoud.
Voor meer informatie over de Welda Group en hun diensten kunt u hun websites bezoeken:
• Welda: www.welda.be
• AW Tech: www.awtech.be
• Welda Machinery: www.welda.be/nl/welda-machinery
• Welda Academy: www.welda-academy.be

Nieuws

Vacatures

Technisch-Commerciële medewerker Buitendienst

Zoek je een dynamische rol waarbij je jouw passie voor de metaalbewerkingsindustrie en/of laswereld met je commerciële flair kunt combineren? Dan is Welda op zoek naar jou om ons External Sales team te versterken!

Wat wij jou bieden:

Een sleutelpositie waarin je verantwoordelijk bent voor onze bestaande klantenrelaties én het ontdekken van nieuwe zakelijke opportuniteiten binnen jouw regio in Vlaanderen.

Een boeiende reis door onze producten, waar je na een diepgaande training onze klanten gaat adviseren over de nieuwste (las)materialen, technologieën en processen, hen bijstaat met op maat gemaakte oplossingen en hen informeert over de nieuwste ontwikkelingen in de las- en metaalbewerkingsindustrie.

De kans om direct invloed uit te oefenen op de verbetering van werkprocessen van onze klanten, met ondersteuning van een krachtig sales- en marketingteam.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht