Voxdale

Voxdale

Over ons

Voxdale is een toonaangevend ontwerp- en engineering dienstenbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van geavanceerde technologische oplossingen op het gebied van hardware en IoT. Onze samenwerkingsaanpak strekt zich uit van de conceptfase tot de volledige productie, omdat we project per project nauw samenwerken met klanten. Met behulp van ons deskundige team van ingenieurs en ontwerpers navigeren we vakkundig door de complexiteit van mechanica, hardware-elektronica, embedded software, connectiviteit, gebruikersgericht ontwerp, batterijbeheer, cloud en simulatie-engineering om innovatieve ideeën tot realisatie te brengen.

Nieuws

Vacatures

Business development associate

Bij Voxdale helpen we mee aan een betere wereld. Wij geloven dat de ontwikkeling van technologie een belangrijke rol zal spelen in deze transitieperiode. Kortom: wij bouwen producten voor onze klanten. Van medische apparaten tot e-voertuigen en gezondheidsvoedselrobots: onze producten helpen deze visie werkelijkheid te maken. Werk met ons samen om een ​​betere wereld voor iedereen te creëren!

– We werken samen aan grote uitdagingen en werken samen over disciplines en industrieën heen om de beste producten op de markt te brengen.
– Wij bouwen het zelf. Onze engineers en prototypingteam werken in de werkplaats, maar ook ons ​​businessteam is daar welkom!
– We werken samen met gedreven innovators en uitmuntende pioniers om hun hardware en IoT-technologieën tot leven te brengen.
– We helpen elkaar. Goede producten worden gemaakt door teams en wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn beste werk kan leveren en van anderen kan leren.

View Jobs Ads »

Senior Sales Manager (m/w/d)

Over Voxdale

Voxdale zet zich in voor het creëren van een betere wereld door middel van nieuwe technologieën. Wij ontwikkelen hoogwaardige producten voor onze klanten, van medische apparaten tot elektrische voertuigen en zorgrobots. We werken over disciplines heen samen om eersteklas producten op de markt te brengen en hardware en IoT-technologieën tot leven te brengen, met de nadruk op teamwerk en elkaar helpen.

Onze cultuur

Bij Voxdale ervaren we een sterke gastvrije cultuur. Elke persoon is belangrijk, uniek en belangrijk voor het succes en de ontwikkeling van het bedrijf. Hoe diverser ons team wordt, hoe effectiever onze probleemoplossingen en ontdekkingen zullen zijn. Wij moedigen iedereen aan om te solliciteren. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Als het voor u werkt, werkt het ook voor ons.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht