Valk Welding BV

Valk Welding BV

Over ons

Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series.

Met de verkoop en installatie van meer dan 2.800 industriële robots en een maandelijkse levering van meer dan 700 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Nieuws

Vacatures

Sales engineer België gezocht voor gespecialiseerd robotbedrijf

Vanwege de grote vraag naar de producten van het bedrijf is Valk Welding Belgie als groeiende marktleider op zoek naar een vakkundige en energieke externe sales engineer die bereid is onze klanten in voornamelijk Oost- en West-Vlaanderen te ontzorgen. Wij ontwikkelen en verkopen geavanceerde technische oplossingen binnen robotgebaseerde automatiseringsoplossingen voor het booglassen.

De perfecte kandidaat voor deze boeiende baan heeft een technische achtergrond en ten minste enkele jaren ervaring in de verkoop van robotsystemen, machines, lastechnische producten en automatiseringsoplossingen. Als je de ervaring hebt, ben jij misschien degene die we zoeken.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht