TOP-electronics

Over ons

TOP-electronics is een professionele, technologie gedreven distributeur en vertegenwoordiger van elektronische componenten en modules.

We zijn partner van verschillende high-tech toonaangevende fabrikanten / leveranciers, bijvoorbeeld: Apex Microtechnology, Quectel Wireless Solutions, Trinamic Motion Control, Yeebo Displays, LM Technologies, Sanyo Denki, nanotron Technologies, W&T, Embit, FSP Group, MegiQ, EuroQuartz, PacTec-behuizingen en Attend. Alle partners bieden toonaangevende innovaties in ontwerp en ontwikkeling.

TOP-electronics productgroepen zijn:
Wireless and IoT, Displays and embedded computing, Test and Measurement, Precision Analog, Motion Control, Power Conversion, Sensors, Thermal Management, Cables & Connectors and Components.

Vanuit deze productgroepen kunnen we onze klanten de juiste oplossing voor hun toepassing bieden.

Voor klanten in heel Europa is TOP-electronics gevestigd in Krimpen aan den IJssel nabij Rotterdam in Nederland, met de primaire focus op Nederland, België en Luxemburg. Ons kantoor in Frankrijk is primair gericht op Frankrijk en voor onze klanten in de USA bieden we lokale ondersteuning van TOP-electronics USA in Tucson, Arizona.

TOP-electronics heeft een gemotiveerd, ervaren team dat rechtstreeks samenwerkt met de technici van onze klanten om een ​​hoog niveau van lokale assistentie te bieden, waarbij onze klanten worden ondersteund vanaf de pre-ontwikkeling tot de ontwerpfase tot productie en after-sales. Wilt u meer informatie over TOP-electronics en onze fabrikanten, dan is het TOP-team beschikbaar om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Gemarkeerd product

Products

cropped-1

Precision Analog

TOP-electronics biedt producten aan als lineaire op-amps, pulsbreedtemodulatie (PWM) versterkers en precisie spanningsreferenties (VRE) Precisie-stroomanaloge toepassingen zijn gericht op de hoogvermogen-precisieregeling van stroom, spanning en snelheid voor de industriële, test- en meet-, ruimtevaart-, defensie- en medische markten, door gebruik te maken van krachtige operationele vermogensversterkers, pulsbreedtemodulatie (PWM) versterkers en precisie spanningsreferenties (VRE). De categorie Precision

Lees verder »
cropped-2

Power Conversion

De stroomconversie van de TOP-elektronica-categorie biedt een breed scala aan geavanceerde omvormers voor gelijkstroom-gelijkstroom en wisselstroom-gelijkstroom voor industriële, medische, transport- en consumententoepassingen. De vormfactoren zijn open frame, ingesloten, voedingsadapters en DIN-rail met vermogens tot 3000W. In elektrotechniek, energietechniek en de elektrische energie-industrie, is stroomconversie het omzetten van elektrische energie van de ene vorm naar de

Lees verder »
cropped-6

Thermal Management

Alle elektronische apparaten en circuits genereren overtollige warmte en hebben daarom thermisch beheer nodig om de betrouwbaarheid te verbeteren en voortijdige uitval te voorkomen. De categorie Thermal Management omvat producten die rechtstreeks verband houden met de verschillende technieken voor koeling, waaronder verschillende stijlen koellichamen, thermische ringen, thermo-elektrische koelers, geforceerde luchtsystemen en ventilatoren, warmtepijpen en andere.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top