TOP-electronics
TOP-electronics

TOP-electronics

Over ons

TOP-electronics verbindt graag… ingenieurs en techniek

TOP-elektronica is…

• een ontwerpondersteunende distributeur
• een kennisgedreven distributeur en vertegenwoordiger
• een gespecialiseerde technologieleverancier
• gericht op de wensen van de klant
• partner van hightech toonaangevende fabrikanten
• het bieden van professionele, technische en logistieke ondersteuning
• een ISO-gecertificeerd bedrijf
• wereldwijd aanwezig met kantoren over de hele wereld

Verrijk jouw ontwikkeling met TOP-elektronica
Wij bieden een scala aan diensten om uw bedrijf in elke ontwikkelingsfase te ondersteunen.
Onze missie is om u te helpen uw innovatieve ideeën om te zetten in marktklare producten.

Neem dus contact met ons op. Er zijn verschillende redenen voor jou als engineer of ontwikkelaar:

Toegang tot de nieuwste technologieën
Als distributeur van ontwerpondersteuning houden wij de vinger aan de pols van de branche. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en geavanceerde technologieën.
Door samen te werken met TOP krijgen ingenieurs toegang tot een schat aan informatie over de nieuwste componenten, tools en methodologieën die uw projecten kunnen verbeteren.

Deskundige begeleiding
Als distributeur die graag in contact komt met ingenieurs, bieden wij deskundige begeleiding en ondersteuning op maat van individuele projecten. Of het nu gaat om het brainstormen over nieuwe ideeën, het oplossen van uitdagingen of het optimaliseren van ontwerpen. Ons enthousiasme voor samenwerking kan innovatieve oplossingen bevorderen en de ontwikkelingstijdlijnen versnellen.

Netwerkmogelijkheden
Verbinding maken met TOP-electronics opent deuren naar waardevolle netwerkmogelijkheden binnen de branche. Ingenieurs kunnen deze verbindingen gebruiken om een ​​bredere professionele keten aan te boren en meer inzichten en ondersteuning te krijgen.

Aangepaste oplossingen
Met een passie voor het begrijpen van de behoeften en toepassingen van ontwikkelaars, kan TOP oplossingen op maat aanbieden die tegemoetkomen aan specifieke projectvereisten. Of het nu gaat om de inkoop van gespecialiseerde componenten, het optimaliseren van ontwerpen voor prestaties en efficiëntie, of het bieden van technische assistentie op maat. Onze toewijding aan het ondersteunen van de visies van ontwikkelaars kan tot succesvollere resultaten leiden.

Continu leren en innovatie
Door met ons in zee te gaan – als uw distributeur – betekent dat we samenwerking op prijs stellen en nieuwe ideeën omarmen. Wij koesteren een cultuur van continu leren en innovatie. U kunt profiteren van voortdurende dialoog, het delen van kennis en blootstelling aan diverse perspectieven, waardoor de creativiteit wordt gestimuleerd en de grenzen worden verlegd van wat mogelijk is in uw vakgebied.

Als u contact met ons opneemt als uw ontwerpondersteuningsdistributeur die graag in contact komt met ontwikkelaars, biedt dit ingenieurs de mogelijkheid om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie, toegang te krijgen tot persoonlijke expertise, uw professionele netwerk uit te breiden en een cultuur van innovatie en samenwerking te bevorderen.

TOP-electronics is partner van hightech toonaangevende fabrikanten
TOP is partner van een aantal hightech wereldleidende fabrikanten/leveranciers, bijvoorbeeld:
Ambiq, Apex Microtechnology, ArkX, Asus, Camemake, CEVA, Quectel Wireless Solutions, CUI, Yeebo Displays, LM Technologies, Sanyo Denki, Summit Electronics, W&T, FSP Group, MegiQ, EuroQuartz en PacTec Enclosures.

Elk van deze partners biedt toonaangevende innovaties op het gebied van ontwerp en ontwikkeling.

Sinds 2005
TOP-electronics levert sinds 2005 elektronische en elektromechanische componenten voor de OEM-markt.

In de loop van deze tijd heeft TOP-electronics een gedegen kennis opgebouwd van de internationale markt, de klanten en de leveranciers. Dit resulteert in een zeer uitgelezen assortiment en sterke banden met onze fabrikanten in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Hierdoor kan TOP de beste producten leveren met de gevraagde eisen tegen een goed prijsniveau en met de juiste logistieke diensten, zoals de e-store, buffervoorraad etc.

Door het grote productportfolio van TOP en het feit dat de productlijnen complementair aan elkaar zijn, kan TOP vele oplossingen leveren die in één ontwerp toegepast kunnen worden.

Wij houden ervan om ingenieurs en technologie met elkaar te verbinden
Bij de start van een bedrijf denken mensen twee keer na over een logo, naam, missie en een bedrijfsstrategie voor de lange termijn. In het icoon van TOP-electronics zie je een berg en de weg naar de top met TOP of de weg van idee naar een succesvolle innovatie.

TOP-electronics levert goede logistieke diensten maar heeft niet als doel koploper te zijn in de handel/makelaardij in elektronica. TOP wil uw partner zijn en samen met u de beste oplossingen vinden voor onze bestaande en nieuwe klanten. We bouwen graag aan een goede relatie door een hoog niveau van assistentie te bieden en klanten over de hele wereld te ondersteunen.

Waar het begint met een idee TOP werkt graag met u samen tijdens het ontwerp om het idee om te zetten in prototypes die in productie gaan.

Door onze diversiteit in productgroepen, de technisch gedreven experts en fabrikanten die zorgen voor de nieuwste elektronische oplossingen kan het TOP-team u helpen uw innovatie te realiseren.

TOP-electronics is een ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf.

TOP-elektronica productgroepen zijn:

• Draadloos en IoT
• Beeldschermen en embedded computing
• Sensoren
• Beweging controle
• Precisie analoog
• Stroomconversie
• Testen en meten
• Thermisch beheer
• Kabels en connectoren
• Componenten

Vanuit deze productgroepen zijn wij in staat onze klanten de juiste oplossing voor hun toepassing te bieden.

Stabiliteit en continuïteit zijn voor TOP van levensbelang, dat geldt voor zowel zakelijke relaties als medewerkers. Het is belangrijk om een ​​uitstekend team van medewerkers te hebben, die ieder met hun eigen technische expertise een bijdrage kunnen leveren aan de onderneming en haar klanten.

Blij en enthousiast TOP-team
Iedere dag zorgt het TOP-team voor een vrolijke en enthousiaste sfeer die klanten op het juiste niveau verbindt en ondersteunt. Het TOP-electronics-team werkt rechtstreeks samen met de ingenieurs van onze klanten om een ​​hoog niveau van lokale assistentie te bieden, waarbij we onze klanten ondersteunen vanaf de pre-ontwikkeling, via de ontwerpfase tot de productie en de after-sales. Wilt u meer informatie over TOP-electronics en onze fabrikanten, dan staat het TOP-team voor u klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mondiale lokale partner
Met kantoren in Nederland, Duitsland en Israël ter ondersteuning van de EMEA-markt en voor onze klanten in Amerika bieden we lokale ondersteuning van TOP-electronics USA in Tucson, Arizona. Ook in Azië bieden wij lokale ondersteuning. TOP-electronics is in staat om op technisch en logistiek vlak te ondersteunen op lokale markten.

Waarom kiezen voor TOP:

• Kennis & Ervaring: adequate begeleiding bij uw productontwikkeling
• Complementaire producten: het bieden van meerdere oplossingen voor gebruik in één ontwerp
• Breed productassortiment: toegang tot geavanceerde producten van wereldwijde topleveranciers
• Maatwerkoplossingen: op maat gemaakte opties voor uw unieke ontwerpbehoeften
• Expert Support: profiteer van onze technische expertise
• Efficiënte logistiek: gestroomlijnde supply chain-oplossingen
• Mondiaal en lokaal: kantoren in Europa, Amerika, Israël en Azië

Laat het ons dus weten als je een idee hebt. Wij ondersteunen graag!

Nieuws

Vacatures

Field Sales Engineer / Sales Manager – B2B

In de functie van field sales engineer ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de productgroepen Wireless & IoT, Test & Measurement, Motion Control, Precision Analog, Power Conversion, Displays and Embedded Computing, Sensors, Connectors & Cables, Thermal Management en componenten.

De markt kent snel opvolgende nieuwe ontwikkelingen en deze maak je je graag eigen om zo een
volwaardig gesprekspartner bij klanten en relaties te zijn. Je richt je op bestaande en nieuwe
business en presenteert op overtuigende wijze het bedrijf en de producten. Voor het uitbreiden van onze productgroepen, zijn we op zoek naar een professional.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de afwikkeling van
bezoeken en het relatiebeheer. We werken met een gedreven team mensen en willen alle
bedrijfsactiviteiten met elkaar kunnen behartigen. Onze nieuwe collega beschikt over technische
kennis, weet van aanpakken, is gedreven en toont initiatief.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht