TDK

Over ons

TDK-Lambda heeft een actieve lokale verkoop en support organisatie in Nederland die intensief wordt ondersteund door Advanced Technology Research, New Product Development en Manufacturing centra in de EMEA regio.
Met Design and Manufacturing centra verspreid over Azië en Noord-Amerika, is TDK-Lambda een van ‘s werelds grootste fabrikanten van voedingen met een leidende positie in het industriële marktsegment. Met onze uitgebreide 1,5 W tot 100 kW scala aan AC-DC voedingen, DC-DC omzetters, Programmeerbare DC voedingen en EMC/EMI ruisfilters, biedt TDK-Lambda de juiste oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.
Voor TDK-Lambda is een voeding meer dan alleen een elektronisch apparaat. Het is het hart van de systemen van onze klanten en speelt een essentiële rol op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom ondersteunen wij u in de hele levenscyclus van uw product, van design-in, EMC-normen en veiligheidscertificering tot massaproductie en een lange termijn support. We zijn ervan overtuigd innovatieve en betrouwbare vermogensproducten aan te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.
Hier vindt u onze lokale contactgegevens
Maak voor technische vragen gebruik van de contactgegevens in de product support sectie van onze website. Aan de hand van bovenstaande keuzemenu’s kunt u verder navigeren.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top