Smans

Smans

Over ons

Met passie voor elektronica en kabel & draadverwerking gaan we Beyond Expectations. Smans heeft meer dan 45 jaar ervaring en is marktleider in de Benelux.

What you see, is bij Smans what you get. Als hecht team, kunnen we snel de juiste oplossing vinden voor onze klanten. Gedreven door onze passie voor techniek, zijn we een fijne schakel tussen jouw behoeftes en werkwijze en het uitgebreide aanbod. Van een aantal merken is Smans exclusief verdeler en daar zijn we erg trots op.

Toch zijn we niet gebonden aan één merk. Daardoor geven we jou altijd een eerlijk en onafhankelijk advies. We groeien graag samen met jou, zodat je ook in de toekomst concurrentievoordeel kunt blijven behalen.

Team Smans gaat telkens weer “Beyond Expectations”.

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer

Samen met jouw collega’s help je onze klanten met de installatie, implementatie en opleiding van machines.

We zetten sterk in op open en transparante communicatie. Onze expertise maakt ons tot een belangrijke partner van onze klanten.

Regelmatig organiseren we leuke teamactiviteiten. Dat maakt ons niet enkel goede collega’s, maar ook een hecht team waar je je thuis kan voelen.

𝗪𝗶𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗶𝗷?
Smans is totaalpartner voor machines en verbruiksproducten van elektronicabedrijven en specialisten in kabelassemblage. Na 45 jaar heeft Smans een sterke reputatie opgebouwd in de Benelux.

𝗪𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝘀𝗺𝗮𝗻𝘀?
Een warme, dynamische persoon die graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt. Iemand met een goede basis/ervaring in elektromechanica die communicatief sterk is en blij wordt als een klant weer verder geholpen is. Een ‘Supersmans’ gaat steeds beyond expectations, voor onze klanten, onze collega’s en het team.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht