Rohde & Schwarz Benelux BV
Rohde & Schwarz Benelux BV

Rohde & Schwarz Benelux BV

Over ons

Rohde & Schwarz is een wereldwijd toonaangevende leverancier van hoogfrequente test- en meetapparatuur, beveiligde radiocommunicatie- en monitoringsystemen, zenders voor radio- en televisie-uitzendingen en geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen.

Rohde & Schwarz Benelux B.V. (RSBNL) is een zelfstandige dochteronderneming van Rohde & Schwarz GmbH in München/Duitsland en levert naast haar eigen producten een aantal aanvullende productlijnen van door RSBNL vertegenwoordigde bedrijven.

De belangrijkste activiteiten van RSBNL zijn:

Test & meetapparatuur
Technologie Systemen
Netwerken en cyberbeveiliging

Binnen deze drie segmenten verzorgen wij met een team van ruim 40 medewerkers verkoop-, service- en projectactiviteiten binnen de Benelux.
Rohde & Schwarz Nederland is opgericht in 1979 in Maarssen. Begin 1988 betrok het bedrijf een eigen pand in Nieuwegein. In 2015 fuseerden R&S Nederland en R&S België tot R&S Benelux B.V., gevestigd in Nieuwegein. In augustus 2018 is RSBNL verhuisd naar een nieuw modern kantoor in Utrecht/Papendorp.
In de loop der jaren zijn de activiteiten van RSBNL steeds verder uitgebreid, van verkoopkantoor in 1979 tot leverancier van turn-key oplossingen op velerlei gebied. Hiertoe is binnen de RSBNL-organisatie een projectbureau opgericht dat internationaal wordt erkend als competentiecentrum voor onder andere Naval Communication Systems.
Door de jaren heen heeft RSBNL veel belangrijke projecten gerealiseerd voor het Ministerie van Defensie in NL en BE, KPN, Luchtverkeersleidingsorganisaties, Telecombureaus, EMC-testhuizen, RTBF en nog veel meer.

Nieuws

Vacatures

Financieel medewerker

Herken jij jezelf in deze woorden: Financieel, communicatief, accuraat, klant en service minded? Sta je open voor een uitdagende financiele functie binnen een internationaal groeiend bedrijf in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Financieel medewerker, ben je de financiële schakel voor onze Rohde & Schwarz BeNeLux vestiging. De grote hoeveelheid producten, Projecten en Services die we leveren aan onze klanten, maakt deze functie extra uitdagend, dynamisch en divers. Of het nu gaat om het verwerken van facturen, verwerken van diverse aangiften, tussentijdse resultaten opstellen of de jaarrekeningen voorbereiden, je bent in nagenoeg alle financiële stromen betrokken.

View Jobs Ads »

System Engineer

Ben jij een elektronische of mechatronische ingenieur die enthousiast wordt van het ontwerpen van geïntegreerde communicatiesystemen voor overheids- en defensiegerelateerde autoriteiten? Wil jij werken voor een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van Test & Measurement en Secure Communications? Herken jij jezelf in de volgende woorden: proactief, assertief, internationaal georiënteerd? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

In deze functie als System Engineer krijg je de kans om ontwerpen om te zetten in echte communicatiesystemen voor onze Marine- en Defensieklanten. Jouw expertisegebieden zijn radio’s, antennes, netwerken, interfaces, encryptie, door de klant geleverde apparatuur en subsystemen zoals omroepsystemen en draadloze systemen.

Als dit klinkt als de baan waar je naar op zoek bent, solliciteer dan per e-mail naar Dré Schellekens dre@profoundresources.nl en voeg je CV toe.
http://www.rohde-schwarz.com/career.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht