Pars Pro Toto

Over ons

Wij zijn Pars Pro Toto
Complementair en sterk als geheel
Pars Pro Toto is een fullservice ontwerpbureau van 17 ervaren vakmensen. Elk deel van een sterk geheel: da’s Pars Pro Toto. We ontwikkelen innovatieve producten, diensten, merken en omgevingen. Al meer dan 25 jaar. Wat ons zo sterk als geheel maakt? Niet de aantallen, wel de kruisbestuiving. De strategische synergie. De knowhow die we uit verschillende sectoren halen en in andere injecteren, onze disciplinaire aanpak, de inspirerende connecties met klanten en diepgaand consumenteninzicht. En dat we zélf ook een baanbrekend merk ontwikkeld en gelanceerd hebben. Dat maakt van ons polyglotten. Ons doel? Als deel van jouw organisatie meebouwen aan jouw groei.

Product design & engineering
Innoveren met meaningful product design
Je wil een nieuw product ontwikkelen of je bestaande productfolio een upgrade geven?
Kortom, je wil vooruit. Strategisch een stap voorblijven op de rest. Hoe? Met meaningful product design en engineering. Met producten die functioneel superieur zijn en je merk naar een hoger niveau liften.

Als externe partner begeleiden we dit proces stap voor stap. We onderzoeken wat er al bestaat op de markt. Wat kan beter? En vooral: we kruipen in het hoofd van je doelgroep. Wat zijn de noden van je gebruikers of andere stakeholders? Idee afgebakend, gevisualiseerd en uitvoerig getest? Dan gaan we over tot productie. Maar enkel als we zeker zijn dat elke geïnvesteerde euro een return oplevert na lancering.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top