MyParts Co. Ltd.

MyParts Co. Ltd.

Over ons

Over MyParts Co., Ltd.
MyParts is een bedrijf met divisies in China, de VS en Europa, onze specialisatie is de productie en assemblage van mechanische onderdelen in ferro- en non-ferro materialen die in tal van industriële sectoren kunnen worden gebruikt.

Naast onze eigen productieafdelingen kan MyParts steeds rekenen op een netwerk van gemotiveerde leveranciers zowel binnen als buiten China, dit om beter aan uw wensen te kunnen voldoen en het stelt ons in een nog sterkere positie om u een positief antwoord te bieden op al uw vragen. vragen & behoeften.

Wij maken uw specifieke maatwerkcomponenten volgens uw tekeningen, specificaties en ontwerpen.

Voor elk van uw behoeften bieden wij u een oplossing op maat die resulteert in een gevoelige verlaging van uw kostenstructuur binnen:
aankoop, administratie en magazijn.

Onze jarenlange ervaring met het produceren in China stelt ons in de sterke positie om elke klant te bedienen met aantrekkelijke prijzen, uitstekende service en kwaliteitsproducten volgens internationale normen.

Onze productiemogelijkheden bieden u de volgende mogelijkheden:

° verspaning: frezen en draaien van staal, roestvrij staal, aluminium, kunststoffen, Ms58

° plaatwerk, buigen, ponsen: alle staalsoorten, aluminium

° laserwerk, snijden: alle staalsoorten en aluminium

° lassen: staal, roestvrij staal, aluminium

° kunststof Injectie: PP, ABS PA, ASA…

° rubberproducten en rubber/stalen onderdelen

° gietstukken: alle staalsoorten, ijzer, aluminium, kunststoffen, zamac

° smeden (warm & koud): staal, aluminium

°Assemblagewerkzaamheden: alle staalsoorten, aluminium, kunststoffen, rubbers

°oppervlaktebehandelingen: poedercoaten, anodiseren, chromateren, Dacromat, verzinken, warm- en koudverzinken…

°veren

°versnellingen
° polijsten en borstelen: staal, aluminium en roestvrij staal

Onze kracht is dat wij uw producten “in eigen huis” kunnen assembleren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij zijn in staat om uw onderdelen in China te produceren en te assembleren, inclusief “private label” service.

Ons doel: “voor elke situatie stellen wij u de meest voordelige oplossing voor”.

Wij kunnen u helpen met uw “jaarlijkse voorraadbestellingen” en tegelijkertijd kunnen wij u ook een positief antwoord bieden op uw “dringende spoedbestellingen” . Nadat u een voorraadorder heeft geplaatst maken wij de benodigde productieplanning en wanneer u in een noodsituatie zit en een spoedlevering van onderdelen nodig heeft gaan wij direct tot “actie” over.

Wij hebben maar één doel voor ogen en dat is om u als klant op ieder moment van de dag de meest voordelige formule aan te bieden die uw organisatie een maximale kostenbesparing biedt.

Onze medewerkers zetten zich elke dag in om u altijd te voorzien van antwoorden en oplossingen, een vlotte communicatie is de basis voor succes.

U kunt zelf beslissen of u wilt communiceren met ons hoofdkantoor in China of met een commercieel back-upkantoor in de VS of Europa. Wij proberen altijd zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Wanneer onze klant zich op zijn gemak voelt, zijn wij tevreden met het resultaat.
Flexibiliteit is onze kracht en dit ervaar je direct:
-Planning en opvolging
-Tijdige levering
-onberispelijke kwaliteit
-directe en efficiënte communicatie met besluitvormers.
Wij verzoeken u vriendelijk om uw vragen per tekening aan ons te sturen door een e-mail te sturen. Als u dat wenst, kunnen wij ook uw bedrijf bezoeken om uw behoeften te bestuderen.

Stuur ons een e-mail: ⇒ info@myparts.be
⇒ Wij kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten omdat wij een zeer interessante partner voor u zijn en graag mee willen groeien met uw bedrijf

Wat heeft MP u te bieden?
Nadat u een samenwerking met My Parts bent aangegaan ervaart u al snel de voordelen die wij bieden en uiteindelijk zult u zien dat u na onze tussenkomst een belangrijke winst heeft behaald. Daarom vragen wij aan elk van onze klanten altijd om een ​​tweede project te starten nadat een eerste samenwerking succesvol is opgestart.
Stap voor stap kunnen wij voor u fungeren als vaste partner in uw succesvolle organisatie.
Een voortgezette samenwerking met MyParts brengt u in een interessante en comfortabele positie. U krijgt de kans om onze productielocaties in China te bezoeken. Na een periode van zakendoen nodigen wij u vriendelijk uit om ons te ontmoeten in de productie, het is ons doel om met u samen te werken en betere resultaten te creëren.

Een samenwerking met My Parts biedt uw bedrijf:
– kostenbesparingen op onderdelen en componentenlevering
– kostenbesparing bij inkoop en magazijnadministratie.
– Zeer prijsvoordeel in vergelijking met uw concurrenten

Werken met MyParts biedt u verschillende voordelen:

-professionele aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring
-Producten volgens uw eisen en normen
-100% discretie voor elke klant
– Geplande productieplanning voor al uw bestellingen
-kwaliteitscontroles tijdens de productie en vóór het verpakken
– Huismerk
– kostenbesparing en stabiele prijzen
-Het kan zijn dat u zich meer concentreert op de behoeften van uw klanten en zakenpartners in plaats van dat u uw tijd besteedt aan verschillende leveranciers
-My parts is uw “non-stop componentenleverancier”

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht