Magistor bv

MAGISTOR straal- & verspaningstechniek

Over ons

De beste straalmiddelen en verspaningsgereedschappen.

Al meer dan twee decennia is Magistor de toonaangevende technische groothandel in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen. De specialisten van Magistor zijn in staat om u te adviseren over het optimaliseren van uw productieproces en te komen met duurzame (maatwerk-) oplossingen. Daardoor bent u succesvoller en klaar voor de toekomst! Wij leveren deze waarde aan een breed en groeiend palet afnemers in de hightech maakindustrie, metaal, automotive, aviation, aerospace, bouw, scheepvaart, medische sector en vele andere bedrijven.

Meer bereiken met de juiste materialen.

Nieuws

π™‹π™–π™§π™©π™£π™šπ™§ π™žπ™£ 𝘾(π™‰π˜Ύ)π™§π™žπ™’π™š

π™‹π™–π™§π™©π™£π™šπ™§ π™žπ™£ 𝘾(π™‰π˜Ύ)π™§π™žπ™’π™š

Naast leverancier van verspanende gereedschappen zijn we uw partner voor de advisering van de toepassing in uw productieprocessen. π™‚π™šπ™—π™§π™ͺπ™žπ™  π™™π™š π™‘π™žπ™£π™  𝙫𝙀𝙀𝙧 π™’π™šπ™šπ™§ π™žπ™£π™›π™€π™§π™’π™–π™©π™žπ™š: https://bit.ly/3umHutW

Read more Β»

Vacatures

Vertegenwoordiger Straaltechniek

Als Vertegenwoordiger Straaltechniek ben je medeverantwoordelijk voor de commerciΓ«le resultaten van de afdeling Stralen in jouw rayon. Deze afdeling optimaliseert de productieprocessen van onze klanten, die stralen als kernactiviteit hebben. Daarbij maken we gebruik van ons hoogwaardig assortiment straaltechniek producten en diensten in combinatie met onze kennis, ervaring en passie. Jouw rol bestaat uit het reactief en proactief initiΓ«ren en onderhouden van contact met de (potentiΓ«le) klanten in jouw rayon en het commercieel en administratief afhandelen van deze contacten.

View Jobs Ads Β»

Contactinformatie

Stuur ons een bericht