Ingun

Ingun

Over ons

INGUN Test Equipment – Made in Germany

Sinds 1971 is INGUN Prüfmittelbau GmbH de betrouwbare partner voor innovatieve producten op het gebied van testapparatuur en geavanceerde teststrategieën.

Onze onderdelen worden exclusief geproduceerd op het hoofdkantoor in Constance, Duitsland onder het motto Made in Germany. Via een wereldwijd netwerk van eigen dochterondernemingen en agenten garandeert INGUN de hoogste kwaliteit en testveiligheid voor haar wereldwijde klanten.

Uw contactspecialist voor testoplossingen Made in Germany
Voor het elektrisch testen van o.a. PCB’s en complete modules, biedt INGUN een onverslaanbare reeks testprobes en testfixtures. INGUN-producten symboliseren absolute precisie en vallen op in een concurrerende markt dankzij hun uitstekende kwaliteit.

Testprobes
De beste oplossing voor uw toepassing vindt u in ons assortiment van meer dan 20.000 mogelijke versies. De verende testprobes van INGUN garanderen betrouwbaar, veilig contact voor consistente testnauwkeurigheid.

Testfixtures
INGUN-testfixtures bieden zowel gestandaardiseerde als aangepaste oplossingen voor elke testoplossing. Met een breed scala aan testaccessoires biedt INGUN een grote verscheidenheid aan individuele aanpassingsmogelijkheden.

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van testapparatuur heeft INGUN het passende antwoord op elke testbehoefte.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht