Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH

Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH

Over ons

Fabrikant en dienstverlener voor communicatieoplossingen en automatisering.
Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH werd opgericht in 1986. Het bedrijf telt meer dan 400 medewerkers op 10 locaties wereldwijd. Met de filosofie van continue groei op basis van eigen middelen is het bedrijf een betrouwbare partner voor haar klanten. Alle processen zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

De kerncompetentie van Hilscher is SoC-technologie voor veldbus en Real-Time Ethernet, evenals de ontwikkeling en productie van industriële communicatieoplossingen voor moderne fabrieksautomatisering. De producten van Hilscher variëren van pc-kaarten, gateways, OEM-insteekmodules tot krachtige SoC’s, inclusief alle belangrijke veldbus- en Real-Time Ethernet-protocolstacks.
Deze worden wereldwijd gebruikt voor communicatie tussen automatiseringsapparatuur en besturingssystemen. Het unieke verkoopargument van Hilscher is een uitgebreide portfolio van oplossingen voor Real-Time Ethernet gecombineerd met IoT-communicatie (MQTT en OPCUA), gebaseerd op dezelfde hardware.

Hilscher biedt netX-technologie voor apparaatfabrikanten, inclusief ontwikkelingsdiensten en op maat gemaakte moduleproductie. Op dit gebied wordt Hilscher niet alleen erkend als systeempartner van grote fabrikanten. Het klantenbestand van het bedrijf omvat ook een verscheidenheid aan ingenieursbureaus, leveranciers van oplossingen en systeemintegrators. Daarnaast is Hilscher vertegenwoordigd in alle veldbus- en Real-Time Ethernet-organisaties.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht