Heynen nv

Heynen nv

Over ons

Heynen is een familiebedrijf, gedreven door enthousiasme, expertise en service.
We zijn fier op de rol die we spelen in technische innovaties. Of het nu gaat om een klein onderdeel of volledige producten; we begrijpen dat uw succes ook afhangt van de producten en services die wij bieden.

Heynen heeft toegewijde aandeelhouders die continuiteit en voldoening in de job verkiezen boven winstgevendheid en korte termijn denken.

We waren er voor u gisteren, ze zijn er voor u vandaag en je kan morgen op ons vertrouwen.

Professioneel en oplossinggericht, erg ervaren in uw markt en samenwerkend met de hele keten.

Nieuws

Vacatures

Account Manager Professional Media Solutions

Weet jij precies wat de VRT, SBS of het Mediahuis nodig heeft? Kun jij ze helpen met de beste oplossingen die Heynen te bieden heeft? Weet jij wie je hiervoor moet benaderen en hoe je de projecten tot een succes maakt? Dan zoeken wij jou! We zijn al lange tijd actief en bekend bij mediabedrijven in Nederland, België én Luxemburg.

Heynen is een partner voor de meest innovatieve bedrijven van de Benelux. Het is een familiebedrijf, gedreven door enthousiasme, deskundigheid en service. Continuïteit en arbeidsvreugde verkiezen wij boven winstgevendheid of korte termijn. Voor onze Professional Media Solutions tak vertegenwoordigen wij A-merken als Live-U, Calrec, Paneda, Artel, MediaExcel en vele andere.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht